Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 13 Noiembrie 2024 sunt:
Ce simți atunci când te droghezi? Ce senzații ai?
Ce înțelegeți voi prin analfabet funcțional? Ați cunoscut persoane?
Voi ati apelat vreodata la un technician IT la domiciliul dumeavoastra? pe ce motiv?
Ce pot sa fac cu viata mea dacă nu am prieteni sau prietena și am deja o vârstă, simț ca ma pierd de tot, știu ca nu e bine sa ma plâng pe internet.
Buna ziua! Eu si colegii mei ( suntem o clasă de liceu) dorim sa facem o petiție împotriva unui profesor, și doresc niște sfaturi.Considerând că suntem minori, avem nevoie și de semnătura părinților...? (mai mult)
Salut! Am o nelămurire despre superstiții de Anul Nou. Majoritatea oameni cred în superstiții de anul nou deoarece anul nou va fi plin de bucurie, realizări, fericire, an bun, etc., și nu înțeleg...? (mai mult)
Salutare! Cum as putea sa scap de timiditate si fobie sociala? Urmeaza sa ma angajez la un restaurant ca chelner, si deja am emotii. Credeti ca asta o sa ma ajute sa scap de timiditate si frica de a...? (mai mult)
Buna tuturor! Se poate jigni cu cuvantul "izolat"? V-ati simti jigniti daca cineva ar face remarca " Parca ati fi izolati, parca nu ati apartine unei comunitati!" Daca da, de ce v-ati simti jignit/a?
Buna, daca am facut un firt calificat avand varsta de 16 ani si mi- a facut cazier cred pentru ca mi- a luat amprente si mi au facut poze si cand m- a luat tata mi au spus ca il vor suna pentru audieri...? (mai mult)
Buna cât va fi indicele de solidaritate pentru cei cu handicap
Bună ziua! După ce termin postliceala de asistent farmacist o să fac un an curs de asistent medical generalist?
Salut, unchiul meu timp de un an a plătit la mine un abonament fix de Netflix cu suma 50 lei pentru că era făcut pe cardul meu Și suma se trăgea in fiecare luna pe data de 15/16 Iar acum câteva...? (mai mult)
Credeti ca ar sfoate Trump Sua din Nato? Iar apoi Putin sa dea cu bombe in nato? Dar si SUA are nevoie de alti oameni adica avem.nevoie noi oamenii unii de altii
Ce sortimente de vin sunt cele mai seci? A ajuns Cabernet Sauvignon sa mi se pară că are gust de sirop.
Știe cineva ce salariu ai ca asistent medical dacă lucrezi la un cabinet?
Ce părere aveți despre timișoreni?
O practica New Age spune ca daca daca scrii pe o foaie o dorinta si apoi ii dai foc se implineste! A incercat cineva asta? Da stiu ca suna absurd dar vreau sa stiu daca a fuctionat la cineva!
Stiati ca unul din creatorii serialului Twilight Zone era pasionat de spatiu si a avut cunostinte care au lucrat la NASA? Asa ca eu va intreb pe voi acum de ce sunteti siguri ca ceea ce ni s- a prezentat...? (mai mult)
Care este cina voastră preferată într-o seară friguroasa de noiembrie, cum e azi de exemplu?
Nu va enerveaza reclamele astea agresive la Trendyol? Sunt peste tot. Pe orice site pe care il accesezi chiar daca ai ad blocker, la tv, la toate persoanele publice, pe strada mai ales in Bucuresti,...? (mai mult)
Salut, am găsit de munca în Germania la curier, undeva la 2000 euro cu chirie plătită, e ok? Sa ma risc? A mai fost careva plecat la Amazon în Germania?
Am găsit un porumbel mort în camera, a intrat pe geam! Ce poate sa insemne acest lucru?
Ce credeti acum cu Trump mai ameninta Putin cu bombe pe nato?
Hello! O aplicație de chat, buna,free, pentru adulți, ce îmi recomandati? Mulțumesc!
Daca ma apuc sa cant la chitara nefiind mare artist as putea castiga bani gen cat un medic? Pai si daca merge asa de ce nu ne apucam toti?
Dacă, am născut și copilul a mai rasam în spital fiind prematur, dar nu îl pot lua acasă care sunt procedurile legale de a- l da în plasament? Anunț spitalul ca nu îl mai acasă sau iau legătura...? (mai mult)
A folosit cineva de aici AI (chat GPT, Gemini, etc.) pentru a se dezolva/ a invata ceva? Daca da, la ce l-ati folosit ca sa va fie profesor?
Geografia sau biologia? Care vi se pare mai frumoasa și mai ușoara?
Bună, daca mi- a fost suspendat contul de Instagram, iar ulterior peste 2 minute a fost dezactivat, din motiv ca am trimis un continut sexual intr- un grup de prieteni, am trimis contestatie dar imi...? (mai mult)
Buna seara, am o durere, mi- am facut un iubit iar inainte sa il cunosc eu locuiam cu mama si fratele meu...am facut 1 an de relatie cu el si am plecat ama2 in Spania. Acum vreau sa ma intorc acasa inapoi,...? (mai mult)
Aș vrea și eu un cântec pentru fotbal cu numele echipei Activ Valea-Seacă
Buna, Stie cineva de cand se introduc noile buletine? Imi expira si trebuie sa il schimb luna aceasta. Voiam sa stiu daca este cineva care si- a schimbat recent buletinul si daca are cu cip si amprenta,...? (mai mult)
Am așa o întrebare.De ce mulți oameni văd globalizarea ca pe un lucru rău.Doar datorită globalizării avem IPhone, Adidas, Mercedes și alte branduri din afara.Adica nu inteleg oamenii care își...? (mai mult)
Dintre spaniola și italiana care vi se pare mai frumoasa?
Se întâmplă ceva dacă un băiat face sex cu prezervativ? Si ce se întâmplă cand fetele sângerează la primul contact sexual? Cum ai grijă de acea întâmplare?
Acum cu Trump il calmeaza pe Putin cu razboaiele? Dar cu Ukraina cat mai dureaA?
Vreau să îmi răspundeți doar dacă știți nu vreau să îmi dați răspunsuri greșite, vreau să vă întreb dacă cunoașteți o aplicație un site în care să te adauge să vorbiți prin mesaje...? (mai mult)
Salut. Ce mai știți de Ioana06i? Aia cu problema sentimentala. Cheers
La voi la munca s-au implementat ceva soluții cu AI? Ce și cum și în ce domeniu lucrați?
Judecați o persoană după aspect sau după cum se comportă? Sau a- ți fi prieteni cu o persoană care e mai diferită de restul? Nu știu, să spunem că e băiat și are părul lung? Știu că e...? (mai mult)
M- am saturat de conservatorii care spun ca internetul este cel care îi cocoseaza pe copii! Pai și statul și cititul cărților nu distruge coloana copiilor ca pana la urma tot în aceeași poziție...? (mai mult)
Cat de greu v-a fost cei care au plecat în străinătate la munca? Este chiar atât de solicitant? În ce țări ați plecat?
Hei, TPU, mai sunt oameni pe aici, care și- au dorit foarte mult ceva, dar foarte mult, cu patos, cu speranță, cu nebunie, ceva, iar când în sfârșit viața le- au adus acel ceva, să fi...? (mai mult)
Buna ziua site ozone pe ce curierat livreaza
Bună ziua! De ce unii oameni nu cred în vaccinuri? Când îi aud ca vorbesc despre vaccinurile Covid că nu sunt bune, iar alții zic ca sunt bune ma sperie! Nici nu știu ce sa mai cred!
Voi consumați vreodată pizza congelata, din aia germana de obicei de la supermarket? E vreo varianta ce recomandați poate?
Ce preferati ca animal de companie: un cățel sau un pui de pisica?
Buna am un card de debit din Austria sparkasse nu msi am aplicatia sa ma conectez la aplicatie sa vad ce sold am eu sunt in rominia ce sa fac mai am sanse sa imi recuperez bani
Bună as vrea sa aflu cum sa fiu bolnava sau sa ajung la spital dar nu cu ceva grav.
Buna. Am o pereche de blugi luati de pe shein si sunt mari. Daca ii stramtez se scurteaza si din lungime? adica lungimea pantalonilor va fi la fel?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ioana06i întreabă:
AcnaibSomlab întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
Florazul15 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!