Apache
| Apache a întrebat:

Kony 2012
Probabil ca nimeni nu a auzit vreodata de aceasta denumire. si nici nu stie ce inseamna...
Kony 2012 este o campanie globala impotriva razboiului si crimelor ramase nepedepsite... o campanie impotriva luptelor ramase necunoscute si a victimelor sale!
Personajul principal al acestei povesti este un anumit om numit,, joseph kony,,!
De 30 de ani incoace, el conduce trupele de rezistenta din Uganda racoland copii de 10-12 ani... avand pe constiinta sute de mii de crime ramase netrase la raspundere si zeci de mii de persoane ramase fara cei dragi!
Ii obliga pe acesti baieti sa isi omoare familiile sau o sa moara ei... iar pe fete de la varste fragede le transforma in sclave sexuale!
Si toate lucrurile astea nu sunt restranse ...sunt zeci de mii de cazuri, cazuri pentru care nimeni nu a facut nimic pana acum
Dar lumea poate face o diferenta!
http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc
Imprastiati vorba si faceti aceasta campanie cunoscuta...crimele impotriva umanitatii pot fi stopate daca lumea cunoaste aceste lucruri
Daca lumea vrea sa faca o diferenta...
Da-ti acest video mai departe si faceti parte din aceasta campanie...impreuna se poate face o diferenta

Note :
-am postat la totul despre TPU pentru ca este o campanie la care si userii TPU pot sa aiba un cuvant de spus...si cum TPU este cea mai mare retea sociala din romania consider ca si aici ar trebui sa se stie desprea aceasta campanie
Pentru cei care cred ca am postat chestia asta degeaba...scuzele mele
Dar anumite campanii, si mai ales campaniile la care putem contribui toti in masura mai mica sau mai mare...trebuie sa fie stiute
Multumesc ca ati citit pana aici si o seara buna

5 răspunsuri:
| Apache explică (pentru Coconutz):

Tu ai dreptate intr-un fel...dar motivul pentru care am postat chestia asta e pentru ca aceasta campanie vrea sa il faca cunoscut,atat!
De acord ca uneori publicitatea pe anumite subiecte este exagerata,si de acord ca sunt N probleme de acest gen in lume care trebuie rezolvate
Dar obezitatea, mesajele in timp ce conduci.etc, astea tin de individ!
E totusi o diferenta intre a muri pentru ca esti obez si a muri pentru ca nu ai vrut sa te alaturi unei trupe de gherila...

| Coconutz a răspuns (pentru Apache):

Prin acel motiv se va ajunge la conflict.
Ei vor o interventie din partea SUA.
Iar cauzele pe care le-am mai spus tin de societate.
De sistem.
Ce fel de societate exista acolo?
Ce fel de societate globala avem noi?
Ma intreb ce a fost in mintea primilor recruti ai lui Kony.
Ce fel de viata au dus astfel incat sa li se para normal ce face el.
Kony este o singura persoana dereglata.
Dar langa el nu ne gandim ca si ceilalti ar putea avea o problema?

| Apache explică (pentru Coconutz):

Ba au o problema... orice om cu un iq de peste 50 realizeaza asta!
Nu e numai kony de vina,sunt de vina toti soldatii sai, indiferent daca au fost rapiti sau nu cand erau mici, daca au fost abuzati sau maltratati...etc!
Ce conteaza este ca aceasta armata sa nu isi mai mareasca numarul ...asta e cel mai imporant lucru, si asta e primul pas catre eliminarea acestei probleme

| StartingANewLife a răspuns:

Multumesc pentru ca ai postat. am dat de raspunsul tau dupa ce am dat un google search "kony" deoarece am tot auzit o multime de referiri si nu stiam despre ce e vorba.