| SweetCandy a întrebat:

Care e cea mai mare minciuna pe care ati spus-o?rolling on the floorrolling on the floor
happy

Răspuns Câştigător
| lia a răspuns:

Aaaaa, da, si ar mai fi una: "Sunt virgina!" laughing

24 răspunsuri:
| CrucifiedCountess a răspuns:

"Te iubesc!"
Cui? Tie!

daniela
| daniela a răspuns:

Ce mama soacra buna am

| SweetCandy explică:

Draga mea...ai fost foarte sincera acumrolling on the floorrolling on the floor

| Silvia a răspuns:

Care din ele?rolling on the floor
Nu mai tin minte "cea mai mare"...insa am spus mici minciunelewhistling

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La cate am spus, imi este greu sa fac un top. rolling on the floor

| elena a răspuns:

Ce bine a fost cu tine...niciodata nu am mai simtit asa ceva.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

rolling on the floor'' Ce bine iti sta in rochia asta'' laughing Era vorba despre o ''prietena'' care isi cumparase o rochie oribila. Dar ca sa nu cuva sa se simta prost am sp si eu asa laughing
In general sunt o persoana care iti spune verde in fata dar atunci am facut o exceptie big grin

| CrucifiedCountess a răspuns:

Aaaaaaaaaaaaaaa aught eee iii wow ce bine eeeeee rolling on the floor)))))))))))

| andreutz a răspuns:

MINCIUNA! din pacate nu pot sa modific fontul, sa fie mai mare... e suficient? tongue

nony
| nony a răspuns:

Iubita: Cine este?
Eu: Varamea.big grin

| Flav a răspuns:

Ca-mi place intrebarea asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te-am mintit niciodata!

| lia a răspuns:

Am spus intr-o seara, la discoteca ca vara mea este de fapt si de drept prietena mea. Erau ca lipitorile barbatii, altfel nu aveam sanse sa scapam de ei laughing

| pisika a răspuns:

eram in tren, ma intorceam de la mare cu familia (aveam 4-5 ani, si ochii migdalati). am convins tot compartimentul ca stiu chineza. bine-nteles ca nimeni nu m-a putut contrazice tongue

| viki a răspuns:

La cate am spus, nu mai tin minte una...whistling laughing

| Pho3nix a răspuns:

Tu crezi ca mai tin minte la cate minciuni am spus?laughing

| delia_6706 a răspuns:

Eu am mintit cand i-am spus mamei ca vor fi vreo 5 fete in parc dar de fapt ma intalneam doar cu o colegahappy

Dar a mai fost una cand i-am spus unei prietene sa vina in parc la 4 si saraca si-a rugat mama mult si a lasat-o pe mine m-a lasat daca faceam 3 probleme la matematica dar...am facut doar una si cand fata a ajuns in parc cu mama ei pe jos.Eu am sunat-o ca nu m-ai vin si s-a intors dar nu ne-am suparat una pe cealaltahappy

| dracky a răspuns:

Nu mint niciodata! Hey, asta e una? laughing Cred ca asta e cea mai mare!
rolling on the floor

| albastrel a răspuns:

Tu urasc! cand eu te fapt il iubeam! big grin

| Lizu. a răspuns:

Cand eram mai mica, i-am spus mamei mele ca ma duc la bunici cu verisoara mea.pe cand noi 2 ne-am luat ea avand 18 ani si ne-am dus(de fapt m-a dus, dar nu am avut nimic de obiectat:p)in cluj cu masina la prietenul eitongue.

| AvalohAlyn a răspuns:

,, Nu am nici o absenta'' laughing

| BuMeRaNg a răspuns:

Crede-ma ca eu mint un pic mai des side aceea nu cred ca am una mai speciala...laughing.stiu ca nu e bine sa minti dar.laughing.nu ma pot abtine.tongue.eh.asta e.laughing(oricum minciunile mele au mai mult aspectul unei glume)

| danutzyscorpyon a răspuns:

Era o zi normala ...cu soare. a stai putin eu lucrez in carrefour asa deci, trebuia sa fiu la munk...
sefu: unde esti mah?
eu :unde sa fiu la munk... dc?
sefu:pai hai coboara pe raion k avem treaba
eu : gata sefu. in 10 min vin
sefu : bine te ast .sal
eu :sal
asa ...si toata treaba era k eu eram acasaa ma uitam la MTV ...adica sefu meu credea k sunt la munk
laughing)

Întrebări similare