| miha22 a întrebat:

L-am facut cam la 12 zile de cand mi-a intarziat.ar mai fi ceva.acum vreo 2 luni am luat pilula de a doua zi si de atunci mi-a intarziat.sa fie si asta un motiv?

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Am inteles ca ti-ai facut test de sarcina la 12 zile de intarziere. Daca e negativ, inseamna ca nu esti insarcinata.
Explicatia este pilula de a doua zi. Ea contine o doza foarte mare de hormoni care bulverseaza sanatatea femeii. Ma mir ca medicul care ti-a recomandat-o nu ti-a spus. Minim 6 luni de-acum inainte vei avea tot felul de dereglari si trebuie neaparat sa consulti un ginecolog, altfel ai putea ramane cu sechele permanente in urma acestei "bombe cu hormoni". Foarte important e ca in aceste 6 luni (eu as recomanda un an) sa folosesti prezervativ la fiecare act sexual, pentru ca ciclurile vor fi neregulate, ovulatia va surveni si ea neregulat si ai putea ramane oricand insarcinata.
Asadar, tu trebuie sa te duci acum cat mai repede la ginecolog (lui dimineata). Nu esti insarcinata, dar din cauza pilulei de a doua zi ai un dezechilibru destul de grav si trebuie sa limitezi pericolele la care esti expusa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Re- editeaza intrebarea, dar fii clara si concisa! pe ce data ai avut ultima oara ciclul? daca ai avut un contact la 12 zile dupa ciclu, inseamna foarte bine ca poti fi gravida.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A ejaculat in tine?