anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

L-am găsit acum când veneam de la muncă era pe mijlocul străzi pe unde treceau mașinile era să-l calce mașina era pe spate și nu mai putea să meargă să zboară deloc https://ibb.co/JqfxC54 i-am cumpărat pâine granulată pentru păsări mănâncă da i-am pus și lapte dulce și un bol cu apă da nu știu ce sa ma fac cu ea l-am loat acasă și merge prin casa peste tot în casă da nu zboară deloc nu știu ce are era foarte slăbit și nu vreau să-l las întruna parc singur de capul ei o să-l mănânce pisicile sau câine din parc pe stradă nu las nu se va descurca singură nu știu cum să-l fac să-și revină să zboare merge pe jos pe pat unde o pun da doar atâta nu poate zbura deloc

1 răspuns:
| Mindfulness a răspuns:

Saracutacrying
Nu ai ce sa ii faci onur decât să îi dai apa rece și ceva hrana dar apa e foarte importanta! Nu mă pricep cu animale,nu știm ce are daca e rănită sau deshidratata,noi cădem și leșinam de la deshidratare,insolație la animale o fi și la ele de la căldură excesiva sa își piardă coordonarea, sa se sufoce,sau sa aibă o alta probleme de care noi nu suntem în măsură să o depistam,ci un medic veterinar. Sa îți de-a Dumnezeu multa sănătate onur că ai grija de ea și nu ai lăsat-o în drum de izbeliște.
Onur e un băiat extraordinar de bun oameni buni și pe mine m-au ajutat, nu te lasă acest băiat la greu e un băiat cu suflet mare, extraordinar de bun și cu bun simt! E chiar un băiat credincios nu e fals ca majoritatea, e foarte săritor! Dumnezeu dragule sa îți de-a tot ce dorești tu și să fii fericit și împlinit!
Ai tot respectul meu. Nu cred că există om mai bun ca tine pe TPU!
Meriti sa te iubească orice fata, tu chiar ești un băiat bun.