| ciumpalaku a întrebat:

L-ati dezamagit vreodata pe omul din oglinda? V-a fost vreodata rusine sa-l priviti in ochi? Cand si cum s-a intamplat?

4 răspunsuri:
| antonius74 a răspuns:

Da, din pacate am facut lucruri pe care nu vroiam si nu am facut lucruri pe care le vroiam. am avut nevoie de obicei de ceva timp sa ma obisnuiesc cu ideea...cand si cum sunt date confidentiale, din pacate

| Orannginna a răspuns:

Da, de multe ori. Atunci cand nu am avut curaj sa fac lucrurile in felul meu, prin ratiunea mea. Dar a fost cu mult timp in urma... sper sa nu mi se mai intample. Acum mi'ai impus mici "reguli". happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, l-am dezamagit, dar nu mi-a fost rusine sa il privesc in ochi.Imi place sa imi asum greselile, incerc sa traiesc cu ele; consider ca as fi un om de 2 lei daca mi-ar fi greu sa ma privesc in ochi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da l-am dezamagit.am bagat in sertar am tras cu cheia si... e acolo undeva.important e ca ...ma uit des in oglinda respectiva.de cate ori plec de acasa. e o prietena buna.nu ma minte niciodata.si-mi pune in fata si oglizile sufletului... ochii. daca ma pot uita in ei... e in regula.

Întrebări similare