| XutZu1997 a întrebat:

La 13 ani pana la cat stati/stateai afara?

10 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Am 13 ani, la mine in cartier nu am cu cine sa ma imprietenesc, asa ca, atunci cand ies afara ma duc in cartierul in care fac scoala(la vreo 3-4 km). dar sa zicem plec pe la 10 stau pana la 7 seara dar stau toata ziua acolo.

| User a răspuns:

Pana cand vroiau muschii meismug

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

La 13 ani, la orele 22 trebuia sa fiu in casa. S-a intamplat ca o data sa vin dupa ora asta si mi-au inchis ai mei usa. Am stat putin si am mai plecat o tura pe afara. Apoi, de rusine, nu am mai iesit afara o saptamana. Nu aratam prea bine.

| marrr a răspuns:

De obicei ma lasa pana cand se intuneca afara, cam pe la 21:00-21:30, dar daca ii cer voie mamei mele ma lasa pana mai tarziu, dar sa stie unde sunt. Imi convine

| Shinen a răspuns:

10. As fi stat mai mult dar se intuneca.

| anyka18 a răspuns:

Poi am 14 sh ma lasa doar pana la 10 dar as vrea sa stau mai mult. Tu?

| Spufff :x a răspuns:

Depinde de parinti. eu odata. am stata afara pana la 3 dimineata blushing si aveam 10 ani laughing. bine inteles ca eram foarte multi. eu eram ce`a mai mica love struck

| RikarDo a răspuns:

Acum ca, casa mea se renoveaza si stau la bunici [casa lor e langa a mea] nu stau decat pana la 11-12 seara afara fiind ca am o verisoara si nu o lasa parintii ei asa mult afara si intru si eu asa devreme in casa sa nu ii fie ciuda.Cand stateam la mine acasa pana cand nu mai am cu cine sa stau adica ora 2-3 chiar si pana la 6 cand a inceput sa se lumineze am stat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stateam afara. Si daca se intampla sa stau cu cineva poate pana la 22:30, dar mai mult nu tin minte.Categoric nu.

| *Sოﺁℓε ƒօг ოεε a răspuns:

Eu am 12 ani jum si ma tot rog de parinti sa ma lase sa ies la bar, da' asa pana pe la 3 daca stau in fata blocului si daca plec pe la prieteni pana la 12

Întrebări similare