Preotul:Este cel mai cautat in grupuri,raiduri,bresle, are rolul de protectie si vindecare, dar deoarece are armuri foarte slabe in aprare fizica trebuie sa aiba o arma destul de buna sa se apere.
Preotul e bun in PvE.Are 3 blinduri 2 sau 3 AOE(pamant intunecat sau vartej).Are 3 healuri si doua scuturi ceea ce il face foarte greu de doborat.dar viteza arcasului+o arbaleta buna il poate dobora.
El are sanse destul de mari in PvP, desi ii este destul de greu sa castige o lupta 1 vs 1 cu un Mage.Totusi preotul este un char destul de greu de controlat(ma refer in PvP)Eu ti-as recomanda sa te apuci de un arcas.Bun in PvP,agil, rapid, bun in PvE, trage repede.Arma preferata pentru preot:toiag; arma preferata pentru arcas :arbaleta(si daca vrei PvP zic sa fie cel putin +12)
La arcas e bine sa iti iei inele cu atitudine(mareste atacul de la distanta) si anduranta (mareste viata)Si baga-ti puncte in fulger si lunetist si skillurile care le dai in miscare(sageata ascutita sageata fixa...etc)
Sper ca te-am ajutat, iti urez bafta si joc placut! FUNDA?
La 4Story preotul este foarte puternic, poti sa dai viata la alti, mana, putere are ce a mai mare mana dar ca mai mica viata, totusi daca ai oa armura buna si o arma buna vei creste repede pe 4Story.eg.
Preotul este printre cei mai slabi daca nu arcas l-a ametit e ca si mort. oricum arcasul mi se pare cel mai fain si am jucat pe toate caracterele.
Hello Boy Fii atent ordinea este ase War Archer Umbla Popa Mag dar Popa se calificaza la bataie locul 2 si la de buff si buff e locul 1 dar locul 4 este doar la skill ma bucur ca team putu ajtua xD
Pai daca esti intr-o grupa ai nevoie de :
Tanker : Razboinic care ataca primul si incaseaza loviturile!
Healer : Preotul care da viata membrilor grupului!
Si mai ai nevoie de un,,Evocator'' s-au un,, Arcas'' pentru a chema monstri(bossi, gardieni etc.) Sper ca te-am ajutat!
-Frost
Nu chiar... cel mai bun e arcasul pentru ca e cel mai bun la pvp(player versus player) si cresti si repede
JeleUUU întreabă:
KenVyQ întreabă:
AlexCOOL60 întreabă: