| AlexNasss a întrebat:

la 4story preotul este bun?

6 răspunsuri:
| MyhayTheArcher a răspuns:

Preotul:Este cel mai cautat in grupuri,raiduri,bresle, are rolul de protectie si vindecare, dar deoarece are armuri foarte slabe in aprare fizica trebuie sa aiba o arma destul de buna sa se apere.
Preotul e bun in PvE.Are 3 blinduri 2 sau 3 AOE(pamant intunecat sau vartej).Are 3 healuri si doua scuturi ceea ce il face foarte greu de doborat.dar viteza arcasului+o arbaleta buna il poate dobora.
El are sanse destul de mari in PvP, desi ii este destul de greu sa castige o lupta 1 vs 1 cu un Mage.Totusi preotul este un char destul de greu de controlat(ma refer in PvP)Eu ti-as recomanda sa te apuci de un arcas.Bun in PvP,agil, rapid, bun in PvE, trage repede.Arma preferata pentru preot:toiag; arma preferata pentru arcas :arbaleta(si daca vrei PvP zic sa fie cel putin +12)
La arcas e bine sa iti iei inele cu atitudine(mareste atacul de la distanta) si anduranta (mareste viata)Si baga-ti puncte in fulger si lunetist si skillurile care le dai in miscare(sageata ascutita sageata fixa...etc)
Sper ca te-am ajutat, iti urez bafta si joc placut! FUNDA?

| edy79 a răspuns:

La 4Story preotul este foarte puternic, poti sa dai viata la alti, mana, putere are ce a mai mare mana dar ca mai mica viata, totusi daca ai oa armura buna si o arma buna vei creste repede pe 4Story.eg.

| VreauMulteRaspunsuri a răspuns:

Preotul este printre cei mai slabi daca nu arcas l-a ametit e ca si mort. oricum arcasul mi se pare cel mai fain si am jucat pe toate caracterele.

| TomasTomyTom a răspuns:

Hello Boy Fii atent ordinea este ase War Archer Umbla Popa Mag dar Popa se calificaza la bataie locul 2 si la de buff si buff e locul 1 dar locul 4 este doar la skill ma bucur ca team putu ajtua xD

| Frostly a răspuns:

Pai daca esti intr-o grupa ai nevoie de :
Tanker : Razboinic care ataca primul si incaseaza loviturile!
Healer : Preotul care da viata membrilor grupului!
Si mai ai nevoie de un,,Evocator'' s-au un,, Arcas'' pentru a chema monstri(bossi, gardieni etc.) Sper ca te-am ajutat!
-Frost

| smecheruCatalin a răspuns:

Nu chiar... cel mai bun e arcasul pentru ca e cel mai bun la pvp(player versus player) si cresti si repede