Eu ma spal din 2 in 2 zile si folosesc doua tipuri de sampon, ma spal odata cu unu, odata cu celalalt si nu am niciun fel de problema, nici matreata
Depinde de tipul tau de par, daca este mai gras(se ingrasa repede) la 3-4 zile, daca nu la 4-5 zile, o saptamana.Nici prea des nu este bine, deoarece sensibilitatea lui creste, devenind gras si predispus la matreata.Stiu din propria experienta
Pai eu ma spal la o saptamana dar as vrea sa ma spal de doua ori. sambata ma spal:duminica, luni si marti ma bucur de volum, miercuri sta destul de bine si joi vineri si sambata zici ca nu m-am spalat de ani de zile. uitete sa vezi ca de greu/repede se ingrasa si spalate in functie de acesta concluzie. evita sa te speli de multe ori. poate aparea matreata si pot aparea probleme cu scalpul. iarna nu e prea bine sa te speli des. cand se usuca parul, porii lui sunt deschisi si poti raci [ cand esti afara la aer rece].
Pai yoana, e bine sa te speli pe cap cat de des poti...chiar zilnic daca ai putea!
Sti care efaza sa te speli dupa parerea mea la 4 zile si daca ai breton sa ti-l speli la 2 zile din 2 in 2 zile si sa te samponezi de 2-3 ori pe cap si pe breton 1 sau 2 ori
Regula generala:de fiecare data cand este nevoie. Sunt unele persoane care se spala zilnic, altele la 2-3zile sau chiar 4zile, depinde de tipul de par...
Este bine sa te spleli pe cap de 2-3 ori pe saptamana.....Eu ma spal de 2 ori...