Bani sanatate stabil - familie asa si asa (parintii divortati deci nu imi place situatia) relatii la pamant, sant pasager cu femeile de fel acolo imi merge bine
Spre surprinderea mea stau bine cu sanatatea, ma simt atat de bine fizic si psihic, as zice ca e stare perfecta luandu-ma putin valul, dar sunt constient ca intr-o secunda totul poate sa treaca in alta extrema, sa ma imbolnavesc caci nu sunt imbatabil.
La familie si relatii stau ok, dar cum s-a mai zis pe aici, trebuie sa lucrez constant la aceste lucruri.
Lucrez cu destul succes la capitolul sanatate dar tot nu pot da 10 doar intre 7-8, am inceput si la relatii care e foarte la inceput sa pot spune daca va fi ok sau nu, la familie as da o nota intre 7-8, la bani 5 pentru ca trebuie sa fac economii ca am imprumut la banca dar in schimb am tot ceea ce-mi trebuie.Pentru ce nu am insa bani:reparatii, dentist.
Mereu trebuie să lucrezi la toate. I mean, am relații frumoase, asta nu înseamnă că nu lucrez în continuare la ele ca să le mențin. Profesional vreau să realizez multe. Cu sănătatea nu cred că stau prea grozav, dar o să-mi revin.
Bunddy întreabă:
mortalkombat întreabă:
AlexandraAle121 întreabă: