anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La ce capitole din viață stați bine și la care mai aveți de lucrat? Sănătate, familie, relații...

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Bani sanatate stabil - familie asa si asa (parintii divortati deci nu imi place situatia) relatii la pamant, sant pasager cu femeile de fel acolo imi merge bine

| AvalohAlyn a răspuns:

Sănătatea e tot ce mă interesează și la ea mai am de lucrat din păcatesad

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

...cu familia stau bine.

| Drimmero a răspuns:

Spre surprinderea mea stau bine cu sanatatea, ma simt atat de bine fizic si psihic, as zice ca e stare perfecta luandu-ma putin valul, dar sunt constient ca intr-o secunda totul poate sa treaca in alta extrema, sa ma imbolnavesc caci nu sunt imbatabil.

La familie si relatii stau ok, dar cum s-a mai zis pe aici, trebuie sa lucrez constant la aceste lucruri.

| mgtow a răspuns (pentru Drimmero):

Poate cu familia bine, dar relatia ee. inca ne leaga blestemul singuratatii, sper sa scapi de el

| gemeni6226 a răspuns:

Lucrez cu destul succes la capitolul sanatate dar tot nu pot da 10 doar intre 7-8, am inceput si la relatii care e foarte la inceput sa pot spune daca va fi ok sau nu, la familie as da o nota intre 7-8, la bani 5 pentru ca trebuie sa fac economii ca am imprumut la banca dar in schimb am tot ceea ce-mi trebuie.Pentru ce nu am insa bani:reparatii, dentist.

| Dalmore a răspuns:

Mereu trebuie să lucrezi la toate. I mean, am relații frumoase, asta nu înseamnă că nu lucrez în continuare la ele ca să le mențin. Profesional vreau să realizez multe. Cu sănătatea nu cred că stau prea grozav, dar o să-mi revin.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru mine "stau bine" înseamnă ca mai am de lucrat.