Lista lui schindler
pianistul
a walk to remember
brave heart
fire proof
titanic
Bună.
Nu am reuşit niciodată să plâng la filme indiferent cât de mult m-au impresionat.
Pa, pa.
Eu nu prea plang la filme, insa unul la care mi-au dat lacrimile, a fost Lave Story. M-am pus in pielea acelor tineri care, au gasit acest sentiment inaltator al iubirii si carora le-a fost, de fapt, refuzata fericirea, datorita unei boli necrutatoare cum este cancerul.
@110, n-am crezut ca voi plange vreodata la Avatar, dar mi-a venit.
De plans am plans la Lista lui Schindler
@sensibilosu', mersi mi-a plăcut fireprooftrebuie să mai văd lista lui schindler şi pianistul
Cei ce-L cauta pe Dumnezeu cu inimia curata il gasesc
Imi era mila de baietelul acea
Transformers, cînd l-a capturat pe bumbelbee.
Cu respect, Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ƷღEsmeღƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
A Walk To Remember a fost singurul film pana acum desi am vazut mai multe care m-a facut sa vibrez si s-a plang cu adevarat.Scenariul se aseamana asa de mult cu viata mea incat am stiut ce simte tatal dar si fata fiindca eu traiesc asta pe pielea mea.Este un film care a reusit sa relateze una dintre cele mai mari probleme ale adolescentilor.
Codul lui DaVinci
Am plans dupa timpul irosit pentru vizionare.
Un film care mi s-a parut super a fost Amistad. Doua faze de plans:
1. Tipul care sare peste bord cu nou nascutul in brate
2. Momentul in care sunt aruncati peste bord negrii bolnavi. Legati cu un lant de picioare.
Infioratoare faze.
La Titanic, de fiecare data cand aud melodiia aceea cu Celine Dion imi vine sa plag.Pe bune.
Un film cu Jackie Chan nu imi vine in minte numele acum dar a fost cu un bebelus eu sunt obsedata de tarile japonia si china si doar la aceste filme incep sa plang
ONE123456789 întreabă:
RAY întreabă: