| analia0103 a întrebat:

La ce foloseste crema de trandafiri? dar cea de liliac?

Răspuns Câştigător
| Crazyeo a răspuns:

Imi dai funda ca ai zis sa raspund si imi daifunda ca si eu i-am dato

1 răspuns:
| OchyDeViperă4Love a răspuns:

Crema de trandafir : O crema cu adevarat luxoasa pentru zi si toate tipurile de piele. 95% certificat organic. Oferiti pielii dvs ce are natura mai bun. O creama de zi cu textura lejera, luxurioasa, se absoarbe integral si lasa pielea moale si catifelata. Hidrateaza adanc cu ajutorul untului de shea, uleiului de jojoba, aloe vera si ulei esential si apa de flori de trandafiri de damasc. Uleiurile presate la rece, natural bogate in antioxidanti din Vitamina A, C si E si acidul vital palmitoleic din uleiul de macadamia ajuta la combaterea imbatrairii pielii si distrugerii fibrelor de colagen din cauza radicalilor liberii si radiatiilor solare.

Produs cu :

- unt de shea organic (protejeaza si hidrateaza)

- ulei de macadamia organic (cea mai bogata sursa de acizi grasi omega 6)

- ulei de nuca de cocos organic (hidtrateza, ingrijeste)

- aloe vera organic (nutritiva, reparator)

- apa purificata

- trandafir organic (aroma naturala placuta)

Ingrediente: *suc de aloe vera, apa purificata, apa de trandafir*, ulei de jojoba*, ulei de nuca de cocos *, unt de shea*, extract de trandafir*, alcool cetearilic, glucozida cetearilica, rozmarin*, acid levulic, catina*, extract de caprifoi, lichen, guma de xanatan, ulei de trandafir*, eugenol* (in uleiul de trandafir).

* crescute si produse organic, certificat de Soil Association

Crema de liliac : Este crema de zi care are in componentai glicerina vitamina apa de liliac butir cacao miere de albine este emolienta si hidratanta hraneste si regenereaza tesuturile se poate folosi cu succes pentru ingrijirea tenuluii prezentare cutie de 20 gr sigilatai