Nu cred că merită să-ți faci cont acolo. E un loc plin de clipuri garbage și persoane de calitate îndoielnică.
Mulți își fac promovare acolo, să iasă din anonimat, fiind unicul loc unde pot avea și ei acces la faima, dar faima care vine ușor, piere la fel de ușor.
Concluzia: pierdere de vreme inutila.
Pentru mulți provoacă dependenta utilizarea tik tok-ului.
Într-adevăr,la început când iti faci cont primele lucruri ce îți apar sunt româncele noastre cu vizualizări multe ce dau din fund.Dar cu timpul dacă alegi sa te uiți la lucrui interesante (citate,secvente din fime,lecții despre viata,interviuri cu oameni celebrii,chestii legate de medicina etc) îți vor apărea mai mult astea decât...în fine.
Pai normal e pentru a-ți omora timpul si ai de ales cu ce anume.
A da,se mai fac și live-uri dar și aici,urmărești în funcție de gradul tău de inteligenta. Daca te duce capul sunt oameni ce fac live și chiar fac și spun ceva interesant, dacă nu prea stai bine la capitolul asta, o urmărești pe Alexandra bodi, Dana și Alin bursucu, Marius Csampar și alte "vedete" culte de pe la noi.
Incerci si tu cateva zile, si dupa iti vei da seama daca iti place si TPU si Facebook si orice pe internet e o pierdere de vreme atunci
La nivelul tău de inteligență cred că-ți va plăcea acolo.
Nu vreau să fiu rău, doar zic că eu cred că ți se potrivește. Vei găsi acolo mulți ca tine.
Din experiența mea care o am cu contul de tik tok, contul îl am din 2020 până în prezent, este o platforma plini de influenceri falși, scopul lui este și financiar din live-urile care se fac pe tik tok, donații, etc, este și mult hate, rasism, homofobie, misoginie, live-urile sunt pline cu limbaj licențios, nuditate sexuale, cearta, iți poți lua hate din motiv fizic, adică nu prea arați bine, etc, eu fiind fata Trans îmi iau hate zilnic pe tik tok, sper ca te-am lămurit
nyoentox2002 întreabă:
robertmarius114 întreabă:
Cipi1212 întreabă: