| NYØ2002 a întrebat:

La ce inaltime considerati un barbat înalt, mediu sau scund? Eu fac 18 ani si cand m-am măsurat astă vară (2019)la medicul de familie si aveam 1, 68(m-am descălțat).
Eu oare e posibil să mai fi crescut de atunci? Eu cand port papuci am mai mult de 1, 70.

Dar la fete?

20 răspunsuri:
| Jackpot2 a răspuns:

Înalt de la 1 80-1 85.mediu la 1 75 iar scund sub 1 70.Baietii cresc în înălțime pana la vârsta de 20-22 ani chiar. Normal ca ai mai crescut de atunci. Ar fi bine sa te apuci și de un sport/sala după ce trece pandemia asta. La fete:înalte de la 1 75 medii 1 70 scunde sub 1 60-1 65

| RAY a răspuns:

Asta depinde si de tara unde traiesti, in Romania scund sub 1, 70, mediu 1, 75, inat peste 1, 80, in Olanda sub 1, 70 esti scund, fetele sunt in medie cu 5-10 cm mai scunde ca sexul opus, fetele sub 1, 60, mediu 1, 65, inalte peste 1, 70

| RAY a răspuns (pentru RAY):

In Olanda sub 1, 75 esti scund

| morfeo a răspuns:

1.65-1.75 scund
1.75-1.85 mediu
1.85+ inalt

| GabiDumitrescu a răspuns:

Depinde - mediul urban vs. rural, cercurile prin care te invirti, mai multe. La oras mare - Iasi - eu cu 1.87 ma simt mic de multe ori pe linga noile generatii unde uneori si fetele imi scuipa seminte in cap... La tara rar trec de 1.80 baietii, din diverse motive - alimentatie, munca cimpului, boli netratate in copilarie, etc.

| NYØ2002 explică (pentru GabiDumitrescu):

Cica 1,87 pitic! Te auzi ce spui?
Cel mai pitic baiat din clasă are 1, 63-65 si cel mai inalt 1, 80 sau aproape!
Din scoala de la mine fetele au 1, 50 si ceva, 1, 60 si ceva dau 1, 70 si ceva.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru NYØ2002):

Eu iti zic ca ma simt pitic cand vad adolescenti de 1.95-2 metri mai mereu. Nu am o frustrare deosebita in directia asta, dar nu mai e ca pe vremuri. NB: Macar fiica-mea e cea mai inalta din clasa. happy

Să iti spun o chestie! Nu te compara cu astea de 2 metrii! E si normal să te consideri pitic dacă stai numai cu palugi, pana mea e logic.Eu la 1, 70 mă consider a fi între si daca ajung la 1, 75 ma simt ca si perfect.Tu la inaltimea de 1, 87 esti considerat foarte inalt.Eu stau in orasul Husi(jud Vaslui).
Mai bine e sa ai 1, 75 și să fii facut, sa arati bine decat să ai 1, 90m, slăbănog și prost!
Eu mă multumesc fiu cu o fata de 1, 60-1, 65.

| sierra1 a răspuns:

"m-am măsurat astă vară (2019)...aveam 1, 68... oare e posibil să mai fiu crescut de atunci?"

hmmm, ia să vedem ce e mai util: să ne dăm noi (inutil) cu presupusul sau să te măsori tu acum (durează trei secunde)

Eu zic pur si simplu ce vad pe strada, nu stau "cu palugi" deloc. De aratat bine poti sa arati la orice inaltime. E intotdeauna mai bine sa NU FII prost, chiar daca pentru asta esti pitic, urit, sau mai stiu eu cum.winking

De exemplu daca esti cu o fată e perfect sa iti ajunga pana la nas sau pana la gură! Daca tu ai 1, 87 te-ai potrivi cu o data de 1, 75

Mdah, pe-acolo e nefasta. Pe de alta parte, imi plac la nebunie minionele. Unele, nu toate, desigur.

Minioanele la ce inaltime le consideri? Eu de la 1, 60 in jos

Cam asa ceva. Sa nu fie chiar prea jos, ca vreo 1, 40 are deja fiica-mea la nici 9 ani. big grin

| Emazio a răspuns:

In Romania media la barbati e de 1, 72

| NYØ2002 explică (pentru Emazio):

Deci nu ma pot considera pitic

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Sub 1,80 scund, peste 1, 85 înalt.

| sawareekh a răspuns:

Tot ce pot spune e ca eu sunt un gigant la 1.94. laughing)

| NYØ2002 explică (pentru supadeceapa):

Părerea ta! Depinde si cu ce oameni stai! Tu daca stai cu astea de 1, 90-2, 00 m, te-ai considera pitic!

| NYØ2002 explică (pentru sawareekh):

Esti pălugă! E naspa sa fii prea inalt! Eu cred ca 1, 80 e cea mai buna inaltime