Orice intrebari sunt binevenite, atata timp cat au un sens, o logica sau cuiva ii pasa cu adevarat de ceea i se raspunde. Pt unii oameni problemele existentiale se limiteaza la chestii puerile, pentru altii poate o problema de viata si de moarte...
Nu spun ca nu au fost zile in care am intrat pe TPU si pur si simplu nu aveai "cui" sau "ce" sa raspunzi, dar asta e!
Nu putem sa primim numai ceea ce ne-ar place... dar stiu ca cei ce nu au nimic cu adevarat de spus, cu timpul se vor cerne...
Orice intrebare este bine venita, cand intr-adevar are nevoie de un raspuns. O intrebare, care noua ni se pare stupida, poate fi foarte importanta pentru un copil. Nu trebuie sa-i descurajam sa intrebe ceea, ce ii intereseaza. Iar intrebarile, care ni se par inutile, le putem ignora foarte usor. Nimeni nu este obligat sa raspunda. Sau o facem cu placere, cu o intentie de a ajuta, sau n-o facem deloc - simplu.
Numai bine!
P. S. La multi si tie, GânduriAlbe!
Bună.
Mă bucură întrebările ale căror răspunsuri le cunosc și le pot oferi celor care au nevoie de ele.
La mulți ani și distracție plăcută în noaptea dintre ani.
Pa, pa.
Filozofie cat mai multa
Imi e dor de vremurile cand inteligentii site-ului ma trimiteau la colt anuntandu-ma ca inca nu mi-am baut laptele
Imi e doar de oamenii care erau pe TPU candva si care zambesc probabil acum cand observa cocina si rasufla usor ca s-au retras la timp
Imi e dor de polemicile serioase, argumentate, nu de aceleasi eterne subiecteUMNEZEU, 2012, DUMNEZEU
Mereu mi-a placut ideea de sinceritate si deschidere. Mi-ar placea niste intrebari care sa provoace la asa ceva. Sa iasa la iveala umanul din fiecare, dincolo de rautatile si orgoliile de fiecare zi.
La multi ani!
@NoName şi MrSmith, eu mă refeream strict la întrebările cu adevărat stupide în sensul că sunt mulţi care nu au ce face şi decid că " hai să mai pun o întrebare " nu puteţi spune că o întrebare care nici măcar nu e întrebare de gen " ghiciţi care e culoarea mea preferată" poate reprezenta interes pentru persoana respectivă, e pur şi simplu plictiseală. Da, referindu-ne la jocuri poate reprezenta un interes un interes pentru copil dar dacă vă gândiţi puţini suntem cei care ştiu să şi răspundă la aşa ceva. Sunt de acord cu Noname când spune că orice întrebare e binevenită, dar orice întrebare care chiar aşteaptă un răspuns şi o întrebare care nu e pusă în bătaie de joc. E simplu.
Cum ai zis si tu, intrebari mai normale ca sa le zic asa. Multi pun intrebari absurde, de gen: ``Cine vrea funda?``.
Pe mine unul ma deranjeaza aceste intrebari deoarece, in loc sa raspundem la intrebarile cu adevarat importante, trebuie sa stam si sa vedem cum niste persoane pun niste intrebari doar asa, pentru a se afla in treaba.
Consider ca acest site, este unul plin de savoare. Multi il strica prin intrebarile absurde dar majoritatea din acestia ne amuza. Sunt destuleintrebari puse fara rost dar majoritatea sunt puse de oameni care au o nedumerire. Pentru unii o intrebare pusa de mine/tine poate fi interesanta dar pentru altii nu. Nu e nici o problema. Fiecare intelege ce vrea - e dreptul nostru. Fiecrae raspunde cum crede- e dreptul lor, si tot asa. La multi multi ani! Un nou an fericit!
Imi plac intrebarile scurte da` bune, intrebarile la care raspunsurile mele sa se rasfranga util si sincer.
Nu-mi plac zvarcolirile literare, nu-mi plac intrebarile puse cu gura inclestata, nu-mi plac ofticatii care pun intrebari.
Nu cred ca moda celor care iau peste picior TPU cu intrebari extrem de stupide si batjocoritoare va avea vreun rezultat bun, nu asa se controleaza haosul!
GanduriAlbe, La multi ani!
Daca pe cei care intreaba chestiile astea ii intereseaza cu adevarat...Eu una sunt foarte bucuroasa sa le raspund!
La oricare intrebare atata timp cat este serioasa iar eu stiu raspunsul si daca mai si ajut atunci sunt foarte multumita. Multe intrebari sunt puse de copii si interpretate asa cum cred ei, multi dintre ei nici nu stiu ce vor si asa vin cu tot felul de intrebari nefolositoare iar acele intrebari despre sinucideri, vulgaritati sexuale in care subiectul principal este chiar cine pune intrebarea, sper din tot sufletul sa nu fie reale, vreau sa raman cu gandul ca sunt doar niste fabulatii pentru a fi bagati in seama.
AlexandraAle121 întreabă: