| Adina_4603 a întrebat:

La ce nu ai renunta niciodata? [ de ce big grin ]

Răspuns Câştigător
| Elly4all a răspuns:

Pai sunt multe lucruri si persoane la care tin si nu as putea niciodata sa renunt si sa ma despart de ele, in primul rand nu as renunta la familia mea, parintii mei mi-au dat viata eu trebuie sa-i respect, fratele meu desi este un pic mai rautacios cu mine si zic adeseori ca as vrea sa fiu singura la parinti nu as re nunta la el. Pe primul loc este familia apoi prioritatile mele.

13 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

La cei pe care-i iubesc.
La demnitatea mea, sper sa nu ma schimbe nici anii care trec si nici banii de pe c. e. c.

| elena a răspuns:

Nu as renunta niciodata la libertatea mea, la asta am tinut cel mai mult intotdeauna. Chiar daca au fost momente, cand trebuia sa ma supun sefului, in sinea mea luptam sa fiu libera si intreaga la minte. Sunt multe de povestit, pentru ca daca spui simplu "libertate" nu insemna ceva deosebit, dar daca in dreptul cuvintului pui semnul = Libertate in "cuget si simtiri" vorba poetului, cuvantul incepe se se dezvolta altfel in fata ochilor...

Stefan
| Stefan a răspuns:

Nu as renunta niciodata la viata, la tot ce ne-a lasat bunul Dumnezeu pe pamînt.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Libertate, demnitate, de cuvinte mari si iluzorii.

Nu exista ceva la care nu as renunta pentru ca atunci cand mi se ia si nu pot lupta, nu imi ramane decat sa ma resemnez (moartea spre ex.), daca pierd ceva pentru bunastarea mea, sau altii ma lasa pentru a lor (plecatul prietenilor din tara), la fel, nu ma pot opune, cat despre sanatate- asta oricum o frec eu aiurea, plus ca sunt un mecanism trecator. La ce nu as renunta? La ironie, la sarcasm, la modul meu de a fi.

| Leea1234 a răspuns:

La viata si la copilul meu! pentru ca asta am eu m-ai de pret!

| Pho3nix a răspuns:

La familie si la toti prietenii mei happy

| conflict a răspuns:

La tigari!
...de fraier!

| 44-mytel a răspuns:

La VIATA. Dece: mai am atitea de invatat, mai am atitea de facut!

| sorina_9875 a răspuns:

Nu as renunta niciodata la ceea ce insemna sa fiu eu.Conteaza foarte mult sa ai mereu acelasi spirit al tau..acea lume care te caracterizeaza.consider k asta conteaza cel mai mult deoarece este esenta care te tine in viata si iti mai da puterea sa zambesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La familia mea pentru ca sunt cei mai dragi pentru mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La cei dragi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La cautare...La a doua; pentru ca nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La muzica...pentru ca este unicul refugiu unde pot uita de toate...

Întrebări similare