De regula dupa ora 20, 00, intru pe TPU si cand ma uit la ceas e deja 02, 00 - 03, 00...
Depinde de cat de energica sunt. Daca nu prea sunt energica adorm pe la vreo 21-22 iar daca am multa energie adorm pe la vreo 3-4 noaptea sau chiar deloc, preferand sa dorm a doua zi.
Cand vor mushii mei, de obicei, mai devreme de 1-2-3, nu prea mai pot sa adorm, mai ales acum cand nu mai ma duc la munca, inainte incercam sa ma culc pe la un 12...
Ieri de ex la 4...incerc totusi cat mai devreme, pana in 12 noaptea, pentru ca odihna e vitala. De ce? Dintr-un obicei prost de a vorbi noaptea pe mess cu actuala fostă.
Am ciclul de somn cam dat peste cap din cauza turelor de noapte. Intre 23-1. Stau si butonez la jocuri sau citesc.
Niciodata pana in 11 jum-12. mai ales daca am de invatat mult ma prinde si 1 jum 2cam asa, dar ma trezesc la aceeasi ora
Depinde ce fac ziua daca ma duc cu tatae la vie pe la 9 daca joc fotbal pe la 12 daca merg la peste cand mi se scoala si daca stau pe TPU si la 4 dimineata.
Interval inchis intre ora 23 si ora 5. De obicei cand adorm la 5 dimineata ma trezeste cineva la 10 din cauza ca s-a intamplat ceva grav
Din cauza facultatzii nu prea se dorme seara.aici depinde de facultate...eu nu prea dormdar as sa maia dorm din cand in cand pe la 3-4...sau cand sunt ffffffffff terminata pe la 10
LisaJulie întreabă: