Maxim 23.Am avut o perioada in care nu puteam sa dorm de obosita si inima o luase razna. Dar din fericire acum adorm destul de usor
Cand sunt la scoala si ma trezesc mai devreme adorm pe la ora 21:00 sau 22:00. Iar cand sunt in vacanta pe la ora 23:30.
Acum, in vacanta, pe la 3-4 dimineata. Ma apuc de tot felul de chestii, nu neaparat la computer si devin hyperactiv. Si imi trece somnul. Dar nasol e ca ma trezesc pe la 1-2 dupa-amiaza.
Iar in timpul scolii(damn it!) ma culc pe la 12 sau 1 noaptea, fiindca trebuie' sa ma trezesc pe la 9 asa.
Pai ora la care ma culc difera de la o zii la alta
vacanta asta ma culcam intre orele 00{ff rar doar in ultima vreme}~7 dimi:X 00:00p=~. Eo de obicei ma trezesc si ff devreme la orice ora m`si culca. Ora de trezire fiind 12 sau chiar 9b-). iar daca cumva ma simt eu taree obosita dorm si dupa~amiaza cam 2 ore:X
ps: {pentru tinE!-->Dc te culci atat de devreme? si pe la cat te trezesti dimi?. REVIN SA VAD RASPUNSU`
Depinde de starea pe care o am
sau de ceea ce am facut peste zi!
nu am o ora de culcare fixa.
si pana la urma nu conteaza ora la care dormi.sau la care de trezesti.sau cat dormi!
in nici un caz!
conteaza daca dormi bine.
si te trezesti odihnita
Depinde de starea pe care o am
sau de ceea ce am facut peste zi!
nu am o ora de culcare fixa.
si pana la urma nu conteaza ora la care dormi.sau la care de trezesti.sau cat dormi!
in nici un caz!
conteaza daca dormi bine.
si te trezesti odihnita
fundita
Depinde
de cele mai multe ori depinde de ceea ce fac peste zi!
nu am o ora de culcare fixa
fundita
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: