| DracuIa a întrebat:

La ce sunt bune femeile in ziua de azi?

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Fiecare femeie are calitatile ei,fiecare femeie e "buna" la ceva.
In primul rand da viata (e mama),poate sa iti fie sotie (sa iti gateasca,sa iti spele,sa iti calce sa te ajute,sprijine,ingrijasca,sa te ajute financiar), prietena(sa te safatuiasca, sa te imbratiseze, sa te binedispuna, sa iti fie alaturi).
Exceptand uscaturile ca nu toate sunt la fel o femeie chiar are de facut multe si face multe.Sunt unele ce muncesc 8 ore iar dupa ce ies de la munca merg la cuparaturi apoi acasa fac curatenie,mancare,ingrijesc copii, te iubesc pe tine, fac dragoste cu tine, va pune merinde, va pregateste pentru scoala/munca.Isi sacrifica timpul si frumusetea de dragul si din dragoste pentru copii si sot si face ce si cum stie ea mai bine pentru casa, familie pana ajunge bunica, strabunica...

46 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

La ciorba.
Nu mai pui leuștean.

| MarcoXD a răspuns:

Sunt foarte multe femei/fete perfecte.
In ziua de azi sunt si foarte multe femei/fete care doar se joaca jocuri sau isi pierd timpul toata ziua orin cluburi, baruri, etc.
Este adevarat ca generatia asta nu este buna de nimic si nimeni nu se gandeste ca avem doar o viata si trece extreme de repede.
Daca vrei o femeie/fata pentru lucruri sexuale, sunt destul de multe, dar daca vrei o femeie/fata inteligenta care te sustine in orice... nu sunt foarte multe.
Eu sunt Marco si am 12 aniwinking

| GoldenZenith a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Mă! Ia vezi! phbbbbt

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru GoldenZenith):

Esti fană leuștean? rolling eyes

| GoldenZenith a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Yaya! Este divin. Nici macar femeia nu îl poate înlocui day dreaming

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru GoldenZenith):

Nici femeia, nici leusteanul, nu se compara cu soricul.

| 2k18Tpu a răspuns:

Sa vă mâncăm banii vostri si sa vă batjocorim prin sex că prea paraleli sunteți.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru 2k18Tpu):

Doar atât?

| 2k18Tpu a răspuns (pentru anonim_4396):

Da.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru 2k18Tpu):

Cat ceri pe-o batjocora?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-am schimbat parerea, de a fii aparate in orice circumstante si de indivizi dubios laughing

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DracuIa):

Pe dracu, tot la labã tot la labã laughing m-a batut dumnezo

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare