Și pisica mea o să fie mamă...și nu știu ce o să fac cu puii când cresc oțâră.
Acuma tratez cu el .
Tu esti norocoasă, a ta cred ca e mai bătrînică si nu te terorizează cu bataiala.
Da. Chiar vreau.
Bine... am prin fata blocului o gramada, le mai dau mancare. Dar nu m-am gandit sa iau una.
Am inteles ca iti inlatura energia negativa si se așază pe tine in locurile unde ai o problema de sanatate.Nu stiu cat e de pe bune.
Eu iubesc animalele sincer, dar cu pisicile tinere ce musca, zgarie si se zbenguie excesiv nu prea pot sa ma imprietenesc.Asta a mea este frumușică, cred ca e sterilizata si are zgarda la gât, E alba cu negru si e foarte frumoasa.Nu cred ca am cum sa ti-o dau tie, nici nu stiu daca vreau sa o dau dar te sfătuiesc daca stai prost cu răbdarea nu lua pui.
Exact aia si fac
Numai cand le vad ma simt... relaxat complet. Cand ma gandesc ca stau asa relaxate, fara sa se gandeasca la nimic... perfectiunea.
Si asa este, nu imi plac cand sunt mici, dar trebuie sa o iau de mica, sa o invat trucuri
Sincer nici eu numai stiu, material o duc decent, sanatatea imi este bine, dar cu iubirea ce fac? am primit oferte 200 ron ora fata frumoasa de 19 ani
Pisica pe care o am eu nu cred ca a tinut-o cineva doar in casa, chiar dacă asa pare.Dar daca i-am pus o ladita cu pământ sau nisip undeva nu mi-a facut prin casa spre exemplu.
Trucuri la pisici cam greut un pic.Inafara de sa ceara sa isi faca nevoile nu prea ai ce sa le înveți.Ele sunt foarte independente si spontane, fac ce vor.
Am incercat si eu sa o învăț pe asta pe care o am sa nu mai vina in pat sa lase par, sau sa ma trezească dar degeaba.Am incercat sa o dezvat de a mai trăncăni si boncanit noaptea dar nu a mers.Am incercat sa o fac sa nu mai zgarie si muste asa rau dar face cum vrea.Deci.
Acum ma gandesc cum sa-ti raspund si nu stiu
Nu e ca nu ma gandesc la nimic, dar nici la ceva anume.
Da... asta este partea care imi place si nu imi place la ele, in acelasi timp. Dar vad eu cum fac sa o invat
M-am gândit la asta...chiar serios. Dar, totuși, o am de ani buni...nu mai e tânără. Când se oprește din făcut pui?
Special pentru tine, dragă. Tu ne-ai mărturisit că ești pasionat de întrebările mele idioate...iar eu, cu sufletul meu mare, am zis să-ți fac o bucurie.
La nimic. Evident ma gandesc cum scriu textul asta, dar legat de viata la nimic. Am o perioada foarte ok in care nu sunt stresat, si nu am ganduri multe.