anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La ce te gândești fix în momentul ăsta?

Nu trișa! tongue

82 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DoarBogdan):

Și pisica mea o să fie mamă...și nu știu ce o să fac cu puii când cresc oțâră. sad

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru anonim_4396):

Sacrificii sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DoarBogdan):

Cum?

| Freya1 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Vrei pisica? laughing

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru Catrice):

Se face discount pentru 50 de minute?

| Freya1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Acuma tratez cu el laughing.
Tu esti norocoasă, a ta cred ca e mai bătrînică si nu te terorizează cu bataiala.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru Freya1):

Da. Chiar vreau.

Bine... am prin fata blocului o gramada, le mai dau mancare. Dar nu m-am gandit sa iau una.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru anonim_4396):

Ii duci la cineva care o sa aiba nevoie de ei ^_^

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sex

| Catrice a răspuns (pentru DoarBogdan):

99 lei. Terapie cu pisici pentru inca 51 lei, 30 minute.

Am inteles ca iti inlatura energia negativa si se așază pe tine in locurile unde ai o problema de sanatate.Nu stiu cat e de pe bune.
Eu iubesc animalele sincer, dar cu pisicile tinere ce musca, zgarie si se zbenguie excesiv nu prea pot sa ma imprietenesc.Asta a mea este frumușică, cred ca e sterilizata si are zgarda la gât, E alba cu negru si e foarte frumoasa.Nu cred ca am cum sa ti-o dau tie, nici nu stiu daca vreau sa o dau dar te sfătuiesc daca stai prost cu răbdarea nu lua pui.

| Jus7t a răspuns:

La ce o să fac mâine.

DoarBogdan

Exact aia si fac big grin
Numai cand le vad ma simt... relaxat complet. Cand ma gandesc ca stau asa relaxate, fara sa se gandeasca la nimic... perfectiunea.

Si asa este, nu imi plac cand sunt mici, dar trebuie sa o iau de mica, sa o invat trucuri big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La cât de fată cumințica si care nu ratează o slujbă ai vrea sa pari si tu de fapt esti o fata rea. sad **

| RAY a răspuns:

Sincer nici eu numai stiu, material o duc decent, sanatatea imi este bine, dar cu iubirea ce fac? am primit oferte 200 ron ora fata frumoasa de 19 ani

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Freya1):

Bătrânică...dar tot îi arde de prostii. straight face

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

La ce programare mai am de instalat pe calculator.

| siriusblack98 a răspuns:

La afaceri, bani, capital social si infrastructura

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Coaste la grătar.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce nu o sterilizezi?

| CodrutElian1990 a răspuns:

De ce pui asemenea intrebari idioate.

Pisica pe care o am eu nu cred ca a tinut-o cineva doar in casa, chiar dacă asa pare.Dar daca i-am pus o ladita cu pământ sau nisip undeva nu mi-a facut prin casa spre exemplu.
Trucuri la pisici cam greut un pic.Inafara de sa ceara sa isi faca nevoile nu prea ai ce sa le înveți.Ele sunt foarte independente si spontane, fac ce vor.
Am incercat si eu sa o învăț pe asta pe care o am sa nu mai vina in pat sa lase par, sau sa ma trezească dar degeaba.Am incercat sa o dezvat de a mai trăncăni si boncanit noaptea dar nu a mers.Am incercat sa o fac sa nu mai zgarie si muste asa rau dar face cum vrea.Deci.

| StrongHeart a răspuns:

Acum ma gandesc cum sa-ti raspund si nu stiu laughing
Nu e ca nu ma gandesc la nimic, dar nici la ceva anume.

DoarBogdan

Da... asta este partea care imi place si nu imi place la ele, in acelasi timp. Dar vad eu cum fac sa o invat big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru supadeceapa):

M-am gândit la asta...chiar serios. Dar, totuși, o am de ani buni...nu mai e tânără. Când se oprește din făcut pui?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru CodrutElian1990):

Special pentru tine, dragă. Tu ne-ai mărturisit că ești pasionat de întrebările mele idioate...iar eu, cu sufletul meu mare, am zis să-ți fac o bucurie.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Taci tu...sunt un înger de fată. big grin

| IonutSiAtat92 a răspuns (pentru anonim_4396):

Raspunsuri nefolositoare...

| Frank51 a răspuns:

La nimic. Evident ma gandesc cum scriu textul asta, dar legat de viata la nimic. Am o perioada foarte ok in care nu sunt stresat, si nu am ganduri multe.

Întrebări similare