De cand am descoperit un dentist, care stie sa lucreze repede si fara sa-mi provoace durere, de fiecare data stau pe scaunul lui si ma minunez, cum de reuseste sa faca ceea ce fac si tot ceilalti (dentisti), dar intr-un mod atat de diferit. Ma las pe mainile lui fara frica, fara retinere. Mai rad la glumele lui, mai schimb doua-trei vorbe cu asistenta, si ma trezesc, ca-s gata si pot sa plec acasa.
De cativa ani buni merg la dentist ca la Spa (numai bani sa fie!).
Stomatoloaga mea deschide calculatorul, sa pot asculta stirile din Romania, eu fiind in Suedia))
Si apoi eu ii spun: Spor la treaba)))
La un tort de ciocolata sau ca sufar putin pe urma gata.ori ma gandesc la fosta gagica a lui bote cum arata inainte si cum arata acum
Ma gindesc ca ma doare si ca vreau sa scap cit mai repede din scaunul acela. Ca doar nu ma voi gindi la cit de frumoasa e viata asta in mijlocul chinurilor realizate de sculele acelui medic!
Ma gandesc ca stau intinsa pe spate, pe o pajiste...incerc sa ma calmez, de regula mi-e frica la stomatolog.
La faptul că după ce termină ăla nu mai am probleme cu dintele respectiv. Ştiu că mulţi au această fobie ( frică imaginară ) faţă de dentis, mie unul mi-se pare o mare prostie...
Ma gandesc aoleu daca scapa asta flexu prin gura la mine
la una i.o taiat buza:-s tare imi e frica s merg la dentist