anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La ce vă gândiți când sunteți la dentist chiar în toiul procedurii, cu gura căscată?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

De cand am descoperit un dentist, care stie sa lucreze repede si fara sa-mi provoace durere, de fiecare data stau pe scaunul lui si ma minunez, cum de reuseste sa faca ceea ce fac si tot ceilalti (dentisti), dar intr-un mod atat de diferit. Ma las pe mainile lui fara frica, fara retinere. Mai rad la glumele lui, mai schimb doua-trei vorbe cu asistenta, si ma trezesc, ca-s gata si pot sa plec acasa.
De cativa ani buni merg la dentist ca la Spa (numai bani sa fie!).

8 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Stomatoloaga mea deschide calculatorul, sa pot asculta stirile din Romania, eu fiind in Suediahee hee))
Si apoi eu ii spun: Spor la treabalaughing)))

| katy a răspuns:

La un tort de ciocolatalaughing sau ca sufar putin pe urma gata.ori ma gandesc la fosta gagica a lui bote cum arata inainte laughing si cum arata acum

| cristi202 a răspuns:

Ma gindesc ca ma doare si ca vreau sa scap cit mai repede din scaunul acela. Ca doar nu ma voi gindi la cit de frumoasa e viata asta in mijlocul chinurilor realizate de sculele acelui medichappyhappy!

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Ma gandesc ca stau intinsa pe spate, pe o pajiste...incerc sa ma calmez, de regula mi-e frica la stomatolog.

| BebeStrumf a răspuns:

Xoxo,la binebig grinca stiu ca ma dregetongue

| Ðean a răspuns:

La faptul că după ce termină ăla nu mai am probleme cu dintele respectiv. Ştiu că mulţi au această fobie ( frică imaginară ) faţă de dentis, mie unul mi-se pare o mare prostie...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Coubb, știm ce este o fobie. Plus la asta, nu există "frică imaginară", fiindcă frica este întotdeauna o senzație reală, fie că este bine motivată sau nu.

| mihaela_8638 a răspuns:

Ma gandesc aoleu daca scapa asta flexurolling on the floor prin gura la minelaughing
la una i.o taiat buza:-s tare imi e frica s merg la dentistsad

Întrebări similare