| Regedesubmunte a întrebat:

La ce va uitati prima oara la o fata?

Răspuns Câştigător
| T0T a răspuns:

La față, picioare, fund.

| justanotheruser99 a răspuns (pentru T0T):

Serios? Nu mai spune.

18 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

La fata si la corp, ca orice barbat normal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma uit prima oara la fata pentru ca chiar daca are un (cwr) laughing)) bun fata conteaza funda?

| mnbvf a răspuns:

La față.

| Drimmero a răspuns (pentru mnbvf):

Ai apucaturi suspecte sau ceva?

| mnbvf a răspuns (pentru Drimmero):

Dar ce? Tu nu te uiți la băieți? laughing

In fata ochilor mei rasar doar fetele/femeile!

Și când vezi băieți/bărbați îți pui mâna la ochi?

Era o metafora pentru heterosexual, cand vad barbati/baieti ce as putea sa apreciez la ei? Poate vestimentatia, insa nu-mi dau pareri niciodata despre cum arata Gheorghe sau Vasile.

Dar nu era vorba de dat cu păreri. Tipul se referea strict la ce observi prima dată.

Tot ce pot sa zic este ca observ frezele la tipi, daca imi place cum se vede, mi-as putea face si eu sau nu. Asta pot sa zic/

Bun așa. Mai e puțin până la meci, yeyy love struck

9 zile,, imi vad de ale mele pana incepe meciul, nu mai ma gandesc la el pentru ca devin nostalgic si n-as vrea. Sambata la ora 14:30, cum nu se putea mai bine! Sper sa-mi faca tunarii o surpriza frumoasa si sa bata la dusman acasa

Dacă câștigă Arsenal, o să se supere ToT. Deci unul dintre voi o să plângă laughing

E randul sa stea United la coada, au destule trofee si vremea lor e trecuta, e timpul pentru Arsenal! In sambata aia daca vom castiga,, ma gandesc serios la cum voi petrece.

| Mandarinele00 a răspuns:

That ASS. Bine, partial adevarat. Ma uit la tot, de sus pana jos. Parul, ochii, buzele, pielea ei, sanii, fundul, picioarele. Nu am foot fetish sau cum se numeste dar sa fim seriosi, cine nu apreciaza o femeie cu picioare sexy?

Întrebări similare