Mah, sincer n`am avut inca prieten[am 12 ani.], desi muuultsi m`au intrebat daca vreau sa fiu cu ei dar numai cel de care imi place mie nu mi-a zisbine.ca de lins...nu se mai pune problema... Dc sa nu te tii cu ei de mana sau sa va sarutatsi? Adica, cand iesi cu el in oras ce sa faci? S statsi la 1 metru` unu` de celalalt?
Eu inca nu am avut primul prieten. o prietena care este mai mare decat mine a avut primul prieten la varsta de 13 ani.eu puteam sa am...m-a intrebat un baiat dar am considerat ca sunt prea mica si l-am refuzat
Poi primul prieten l-am avut la 14 ani(inca il mai am), eu cred ca eram pregatita, ca altfel numai stateam cu el...si ne-am limitat doar la o tinere de mana si la sarut, inca nu sunt pregatita pentru mai mult
Buna, primul prieten, la 13 ani...nu stiu cat de pregatita eram, sincer cam deloc ca la inceput nu stiam eu prea multe(nu ca acum as sti chiar tot), dar m-am mai maturizat de atunci... m-am limitat la saruturi, mangaieri, atingeri, imbratisari, dar sex nicidecum...la prima intalnire un pupic pe obraz si o imbratisare, apoi a urmat saruturile simple pe buze, apoi saruturile ma complexe...am fost cu el nu foarte mult timp... dar faza cea mai tare e ca dupa 2 ani de la desparitre m-am combinat iar cu el si am fost un an impreuna...asveam 15 ani cand m-am combinat iar cu el, acum am 16 si recent ne-am despartit, de cand m-am despartit de el nu am mai sarutat alt baiat, el a fost priuml care m-a sarutat cand aveam 13 ani, si de asemenea si ultimul care m-a sarutat(pana acum), bine ca am mai avut prieteni de la 13 la 15 ani, in acesti 2 ani pana sa fiu iar cu el...
Primul prieten a fost al 14 ani...au fost plimbari, vorbe frumoase, mesaje .ne-am limtat la saruturi si imbratisari.
Nu eram pregatita, nimeni nu s-a nascut invatat! tu?
Da...amintiri din tinerete
Primul prieten a fost pe la 13 ani si bineinteles ca n'am facut altceva decat sa ne tinem de mana si...sarut