Da. Am aflat la 20 de ani, cand tata a refuzat sa transmita lui Mos Craciun dorinta mea de a primi un prapadit de Lamburghini
Aveam 5 ani! Eram afara, iar vecinul meu, care pe atunci avea vreo 14 ani, ma ia si incepe sa rada de mine : "Nu ti-ai dat seama ca parintii iti pun cadourile sub brad?"... Ce?!? . Nu chiar, nu prea l-am crezut, stiu ca pe la 8 ani, inca mai miroseam ursuletul ce l-am primit si ma gandeam : " Asta a fost in acelasi sac cu masinuta lui Cosmin. "
PS: Cosmin alt vecin.
Vai de capul vostru, cum sa nu existe Mos Craciun?
De n-ar exista... N-ar mai fi nici craciunite. :->
Eu la 6 ani nu am mai crezut in Mos Craciun, dar am inceput sa cred in Isus Cristos.Este o placere sa traiesc clipa Craciunului.
Buna!
Pe la 9 ani dar am preferat sa cred in el in continuare . Nu a fost trauma copilariei ci doar o dezamagire. Astfel am realizat ca nu exista nici iepurasul de paste nici zana maseluta.
L-am desconspirat pe la 7. 8 ani L-am pandit noaptea cu frica in san. M-am facut ca dorm. Ahhaaaa. tu erai mos gerila!
Camborgia, eu ti-am cerut doar o parere nu o insulta la adresa mea. Daca nu iti place nu trebuie sa faci comentarii inutile. Te rog.
De la 8 ani, cred ca ade tata au uitat sa imi puna cadou si erea suparat pe mosu si l-am pandit a doua seara de craciun (am facut urat si ade mama siau amintit si au zis ca poate vine seara asta). l-am asteptat toata seara nervos (m-am ascuns in sifonier ) si cand a venit cineva la brad (erea tata inbracat in mos craciun ) l-am luat la bataie cu o bata sa ii iau toate jucariile, dar mi-am da seama ca e tata, asa am aflat.
anonim_4396 întreabă:
___Enzo întreabă: