| Denysuk_3788 a întrebat:

La ce varsta ati aflat ca nu exista Mos Craciun? A fost cumva trauma copilariei voastre?

20 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Da. Am aflat la 20 de ani, cand tata a refuzat sa transmita lui Mos Craciun dorinta mea de a primi un prapadit de Lamburghini crying

| Flav a răspuns:

Mos Craciun exista, ce aveti, v-ati imbatat cu totii?

cami
| cami a răspuns:

Aveam 5 ani! Eram afara, iar vecinul meu, care pe atunci avea vreo 14 ani, ma ia si incepe sa rada de mine : "Nu ti-ai dat seama ca parintii iti pun cadourile sub brad?"... Ce?!? straight face straight face. Nu chiar, nu prea l-am crezut, stiu ca pe la 8 ani, inca mai miroseam ursuletul ce l-am primit si ma gandeam : " Asta a fost in acelasi sac cu masinuta lui Cosmin. " laughing
PS: Cosmin alt vecin.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Vai de capul vostru, cum sa nu existe Mos Craciun?
De n-ar exista... N-ar mai fi nici craciunite. :->

| Dan a răspuns:

Eu la 6 ani nu am mai crezut in Mos Craciun, dar am inceput sa cred in Isus Cristos.Este o placere sa traiesc clipa Craciunului.

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Pe la 9 ani dar am preferat sa cred in el in continuare big grin. Nu a fost trauma copilariei ci doar o dezamagirehee hee. Astfel am realizat ca nu exista nici iepurasul de paste nici zana maselutabig grin.

| viatadecacatt a răspuns:

Am fost dezamagita."Cum ma sa nu exista Mos Craciun?"laughing

| Parintele a răspuns:

L-am desconspirat pe la 7. 8 anihee hee L-am pandit noaptea cu frica in san. M-am facut ca dorm. Ahhaaaa. tu erai mos gerila!

| Abcfunny a răspuns:

Cam pe la 7 ani ...cam asa love struck dar eu inca cred in el chiar daca nu exista:X

| Aliyaa a răspuns:

Nu i adevarat voi mintiti!cryinglaughing cum sa nu existe Mos Craciun?:-olaughing

| Alex_7297 a răspuns:

Cum adică, nu există Moş Crăciun?

| BuBuLyNa a răspuns:

Pe la 8-9 ani pentru ca venise in papuci de casa si ochelari de soare laughing

| anda1313 a răspuns:

La 7 ani am descoperit ca nu exista, dar tot mai sper sa ma fii inselat...

| Denysuk_3788 explică:

Bitter, un prapadit? rolling on the floor

| Denysuk_3788 explică:

Camborgia, eu ti-am cerut doar o parere nu o insulta la adresa mea. Daca nu iti place nu trebuie sa faci comentarii inutile. Te rog.

| zumba zumba a răspuns:

De la 8 ani, cred ca ade tata au uitat sa imi puna cadou si erea suparat pe mosu si l-am pandit a doua seara de craciun (am facut urat si ade mama siau amintit si au zis ca poate vine seara asta). l-am asteptat toata seara nervos (m-am ascuns in sifonier ) si cand a venit cineva la brad (erea tata inbracat in mos craciun ) l-am luat la bataie cu o bata sa ii iau toate jucariile, dar mi-am da seama ca e tata, asa am aflat.

| Bybyloy[:x] a răspuns:

Prin clasa a V-a.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi am aflat la vreo 8-9 ani ca Mosul nu este ceea ce credeam eu, dar el exista inca in inimile tuturor, si chiar daca stim majoritatea adevarul tot el este cel care il pomenim cel mai des de Craciunwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

:O Nu exista? laughing Nu mai zi asa...laughing)) ca se supara pe tine.
Chiar eu l-am vazutlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trauma copilariei straight face - retardare