anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La ce vârstă ați scăpat de frica (dacă ați avut-o vreodată) de păianjeni? big grin

Răspuns Câştigător
| 4evergentleman a răspuns:

E normal să îți fie teama că unii sunt letali.

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Asta este o fobie, nu un sentiment generalizat.

| Drimmero a răspuns:

Nu mi-a fost niciodata frica de paianjeni, cunosc totusi oameni care fac ca trenul in gara cand vad unul, chiar nu inteleg de ce te-ai teme de o vietate atat de mica.

| Freya1 a răspuns:

Mie nu îmi e frica de ei, îmi e greata.

| Emma30555 a răspuns:

Hmmm, de frica asta nu cred ca scapi vreodata

| CostinAlamariu a răspuns:

N-am avut niciodată cu toate ca n-as pune mana pe ei, dar asta e valabil pentru mai toate insectele capabile sa se apere.

| gemeni6226 a răspuns:

Dupa 50 de ani.

Răspuns utilizator avertizat
| DeMicUnCălător a răspuns:

La 14 ani am scăpat de frica de intuneric, La 24 frica de bătaie de la Mama. La 32 am scăpat de frica de dumnezeu. Actualmente singura frică rămasă, este frica de ceartă cu soția.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu mi-a fost niciodată frică de păianjeni. Când eram mic credeam că dacă mă va mușca unul, o să devin Spider-Man.

| c4nd4leante a răspuns:

Am scapat de frica de paianjeni la 7 ani, dupa ce mi-a spus mama mea ca paianjenii de apartament sunt inofensivi.

| Nyarlathotep a răspuns:

N-am avut si nu am frica de paianjeni.

| VelicanEmilia a răspuns:

Batranii satului spuneau ca atunci cand vezi un paianjen, ai sa primesti o veste. Pt mine era bucurie pe vremea aceea, acum nu prea laughing nu ca mi-e frica de ei, dar nici nu-mi place sa-i vad dandu-se huța-huța pe la mine prin casa laughing

Întrebări similare