| Freedom_1119 a întrebat:

La ce vîrstă este normal ca o fată să aibă prima relaţie sexuală?

Răspuns Câştigător
| ArinaMK a răspuns:

Buna.
Dupa ce implineste 18 ani, se considera oarecum ca fata,, poate sa faca ce vrea'' (imi cer scuze pentru aceasta exprimare)
adica raspunde singura pentru fapele pe care le face. Cam de la 18 ani in sus eu zic ca este foare bine. In plus cand esti minor nu cred ca ar fi normal sa incepi prima relatie de acest gen.
O zi buna.

15 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

La 18 ani.

| andrei a răspuns:

Inainte discutia asta se purta cu mama, dar azi vad ca intrebi pe toata lumea decat pe mama ta care ar trebui sa fie cel mai bun prieten al tau! sau ti se pare ca ea iti face viata un calvar si singura ei treaba cat e ziua de lunga e sa iti zica sa faci treaba in loc sa intrebi niste necunoscuti pe TPU chesti de genu!

| AleX199506 a răspuns:

Pai cand vrei tu... dar eu crec normal este de la varsta de 17-18 anihappy
Funda

| sereje a răspuns:

Buna. Este normal ca o fata sa aiba prima relatie sexuala in momentul in care persoana de langa ea o iubeste si cel putin dupa o relatie de 1 an pana la 17-18 ani. Depinde cat de multa incredere ai in acea persoana. O prietena buna de-a mea si-a pierdut virginitatea cu mine pentru ca tineam foarte mult la ea si o respectam...

| DEX a răspuns:

Cand simte ca e momentul! laughing)) Normal ar fi, dupa ce se marita... laughing Dar noi suntem anormali laughing)))))

Răspuns utilizator avertizat
| EnjoiProSkater a răspuns:

15-16 ani da-mi fundita pliz.

Răspuns utilizator avertizat
| LifeLife a răspuns:

Dupa mine ar fi de la 20 sh ceva incolo...big grin.dar scm depinde sh de tine daca vrei sau nu.

| alex11_6611 a răspuns:

18 zic eu...cand este majora...dar sunt care au chair la 12!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa 17 ani si jumatate!

| Freedom_1119 explică:

happy consider că nu este rău sa stii părerile altora.Cît despre mama chiar este pentru mine cea mai scumpă şi de o să ajung la chestia asta la sigur o să cer sfatul ei şi nu de la TPU.Am vrut doar să ştiu ce mai gîndeşte lumea vis-a-vis de aceasta...

| LoverDip a răspuns:

15 maxim

| moxu1991 a răspuns:

Pe la 15, 16 ani.cred.fiecare cum crede

| Hawaianu a răspuns:

Pai eu cred pe la 19-25 ani daca este o fata mai serioasa.dar daca este o fata careia ii place.iar parintii ii dau frau liber poate incepe de la 15-18 ani

Întrebări similare