Prefer sa merg la privat si sa platesc. Frumos cu programare sunt primit la ora fixa samd. Din fericire nici nu am probleme ca sa merg constanta. Doar de vreo 2 ori ca mi au iesit niste analize la colesterol cam mari.
Oricum dacă mergi la cabinetul privat al medicului tot plătești.La spital lucrezi prin asigurări (uneori), dar dacă mergi la el la cabinet nu mai lucreaz prin casa de asigurari.
O consultați la un cabinet privat cand am fost eu era de la 150 pana la 200 de lei pentru consult și ekg.La stat dacă ești asigurat cred ca e gratis, iar dacă nu, eu am plătit 10 lei ek-ul plus 50 de lei consultul cardiologului.Am fost și la privat și la stat.
Am fost la o clinica privata si am dat de o doctorita foarte buna. Nu am luat trimitere de la medicul de familie, am platit.
>ma programez
>medicul de familie imi da trimitere.
Asta-i tot. Ce-i asa greu pentru voi sa mergeti la un medic? Eu unul ma duc la Institutul inimii din Cluj pentru ca e aproape si cel mai bun din zona asta de țară.
Pai poate nu toti stam in Cluj unde probabil gasesti locuri imediat pentru biletul de trimitere D asta intrebam. La mine in oras cel putin gasesti locuri astazi tocmai in august ca sa te duci pe trimitere
Nu gasesc locuri imediat. Trebuie sa ma programez cu o lună înainte, dar nu văd problema. Nu poți aștepta o lună? Nu mori pana atunci.
Sunt insarcinata cu probleme de te siune si nu pot astepta, d asta v am intrebat cum preferati sa procedati. Pe mine cu asigurare ma programau in august si in septembrie nasc
Deci tot sa merg la privat sunt nevoita chiar daca trimiterea o am in portofel si sta degeaba, d asta ma si oftic putin. In cazul in care nu e graba e chiar convenabil sa astepti o luna sau chiar mai mult daca vrei doar un control. Scutesti 350 de ron
anonim_4396 întreabă: