Mie mi-a venit la 12 ani.Acum depinde si cat de mult esti dezvoltata.
Primul ciclu apare in mod normal in intervalul de varsta cuprins intre 9 si 16 ani. De obicei apare la 2 - 2, 5 ani dupa primele semne ale pubertatii - cam in acelasi moment de timp cu momentul maxim al cresterii corporale.
Varsta tinde sa fie aceeasi de-a lungul generatiilor, insa exista numerosi factori care influenteaza aceasta varsta (inclusiv parametrii geografici). O treime din fete au primul ciclu pana la 12 ani, peste 50% il au pana la 13. Pupici!
Pai si la zece daca esti dezvoltata eu chiar am zece si st bine dezvoltata dar nu mi-a venit de la 10 pana la max 14
Pai depinde...nu vine intr-o zi anume ci doar cand corpul tau este pregatit pentru asta. daca ti s-au dezvoltat sanii sau chestii de genul acesta o sa-ti vina cat de curand.Si chestia asta mai depinde si de mama, tie o sa-ti vina la o varsta apropiata decea a mamei tale. O poti intreba.
Funditaaaa?
Ciclul fetitei este legat de mostenirea genetica de la mama ei si incepe cam la aceeasi varsta cand i-a venit mamei ei, adica intre 13 si 17 ani.
In acest caz ca sa afli exact cand iti vine tie ciclul menstrual, discuta si intreaba pe mama ta!
Nu stiu sigu depinde la ce virsta ia inceput mamei tale aproximativ la aceeasi virsta o sati inceapa si tie
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: