Toti care au spus ca exista au avut dreptate intri pe internet si poti sa vezi ca iti zice o gramada dea coduri.si dupa ce ai vazut toate chestile necesare te duci pe banutul clubpenguin si acolo incerci toate codurile care tile arata pe internet.eu am incercat si acum nu sunt membru daram o gramada de haine si daca sti raspunsul il scrisi iti apare 3 casute libere te duci in series1 si iti alegi haine iar da ca vrei mai multe pui de mai multe ori codul si te inbogatesti si nu trebuie sa fii membru casa ai haine.
Sa stii ca exista coduri pentru haine si fara sa fii membru.iti dau eu cateva daca doresti23EXP11 - Jacheta verde, FREEHOOD - Jacheta mov, PUMPKIN1 - Cap de dovleac, MMCODE12 - Tricou cu chitara, HPHONES1 - Casti pentru puffi, UFOMASKE - Masca extraterestru, UFOANZUG - Costum extraterestru, EPFAGENT - Casca Agent si DJUBILEE - Coroana.mai am si cateva coduri unice.eu ti le pot da, dar eu le-am cumparat pe bani.it spun cateva pentru haine de member(daca vei fii primul care le foloseste vei putea avea haine de member):BMDWWPD7N,BMDWXK5CT,LPDG582BBYYVDW,LPDG5YVFNZP5ML.sunt unice!
TheBestForYou întreabă: