Dacă nu ți-a zis, înseamnă că nu e bun de nimic.
Și dacă nu crezi că nu e ok, citește prospectul medicamentului.
Nu este inutil. Se numește IE, Inteligență Emoțională. Se dezvoltă prin exercițiu, nu cu pilule.
Nu e pilulă domnu, e doar o pastiluța!
Da, și o pastiluță te poate tâmpi sau scioate la pensie. Joacă-te.
Nu ma poate tampi, din potriva chiar ma mai calmează
Da. exact acea calmare este un început de tâmpenie, tiptil, tiptil. Pe urmă o să te întrebi de ce ai dat în Alzheimer.
Îți dai seama ca după examen eu nu o sa mai am treaba cu ele
Să nu fii așa de sigură.
De aceea mai bine nu.
Nu ai stofă de șofer; cel mai bine ar fi să renunți.
Chiar dacă să presupunem că reușești cumva să iei carnetul, e foarte posibil ca în trafic să te blochezi exact la cel mai nepotrivit moment și chiar să omori oameni (cum a făcut proasta aia care a călcat fetele pe trotuar).
Ca sa nu mai spun că NU ai voie să fii la volanul unui autoturism după ce ai înghițit calmante! E infracțiune, știai?!? Și îl bagi și pe bietul instructor la bulău din inconștienta ta!
Femeia aia era și beata la volan, i-am zis și instructorului ca i au calamant, și nu m i-a zis ca ar fi o infracțiune, mna dacă știi tu mai multe...
E bun, a avut foarte multa răbdare cu mine, oricum indiferent ce va fi, ține. Mi pumnii
Dacă nu ți-a zis, înseamnă că nu e bun de nimic.
Și dacă nu crezi că nu e ok, citește prospectul medicamentului.
Trebuie sa iti stapanesti emotile, si eu am facut scoala de soferi, si eu am mai facut greseli si e ok, din greseli invatam, daca tu acum iei calmante pentru emotiile tale, ce faci cand dai examenul?
Nu stii ce sa faci? Iti spun eu: renunta la ideea de a detine un permis auto. Pentru ca daca ai emotii langa instructor, va fi mai rau cand vei fi singur si vei face multe accidente. Renunta!
Daca ai bani plateste cat mai multe ore de conducere instructorului pana te obisnuiesti.
Incearca sa conduci zilnic cat mai mult. Chiar cu 2 instructori si 2 masini te-ar ajuta sa te obisnuiesti.
Petrece cat mai mult timp la volan si vei vedea ca e ceva normal sa conduci.
Nu-i nimic daca faci greseli, trebuie sa te gandesti ca acel instructor este acolo sa te invete, nu te va manca nimeni daca gresesti! Este firesc sa gresim, suntem oameni! Asta am facut si eu la examenul pentru traseu, m-au acaparat emotiile si l-am picat cu brio! Incearca sa ramai concentrata pe ceea ce trebuie sa faci, dar cu siguranta in urma mai multor ore de conducere parcurse, te vei obisnui :* Tu mai ai sanse sa te inveti pana la traseu. Eu ma descurcam la ore si la examen am fost praf, am ajuns sa ma gandesc ca nu mai vreau sa ma duc sa dau iar traseul, dar nu merita sa ai astfel de ganduri negative. Spune-i instructorului sa te duca in poligon si sa te lase sa conduci singura si vei vedea ca relaxarea o sa se faca prezenta in sufletul tau! Multa bafta si sa-l iei din prima, iubita!
Emanuela347 întreabă: