| Anastasia98 a întrebat:

La inceputul anului prietena mea cea mai buna a vrut sa ma cupleze cu un baiat pe care il placeam de 2 ani si pana la urma el a vrut dar dupa s-a cuplat cu ea iar prietena mea desi erau impreuna se ferea de el iar el a inselat-o si eu am safutit-o sa se desparta iar acum can a aflat ca suntem impreuna vrea sa ne desparta ca sa se razbune iar eu trebuie sa ma ascund ca mai sunt cu el dar ea nici nu crede asta si nu stiu ce sa fac ca sa ma pot intalni si des cu el sa ma apropii mai mult de el fara sa ne mai deranjeze ceva.Va rog am nevoie de sfat pentru cel care imi da cel mai bun raspuns dau funda.va rog ajutati-ma!

2 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Spune`i prietenei tale, ca daca ar fi o adevarata prietena, te`ar lasa in pace, desi e suparata pe el. Spune-i sa aleaga : a) vrei sa mai fim prietene? atunci lasa-ma sa imi continui destinul.
b) Daca nu ma vei lasa in pace sa fac ce vreau, atunci nu mai vreau sa fim prietene.
c)pur si simplu spune-i adevarul si spune-i : Am incercat cu tine dar nu a reusit. Asta este soarta imi pare foarte rau. Acum te rog lasa-ma sa imi vad de viitorul meu.

nu stiu daca te-am ajutat as fi vrut imi pare rau. dar oricum S U C C E S!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu foarte bine prin ce ai trecut...happy fata aceea nu se poate numi prietena. gandeste-te ca ea nu era prea interesata de el numai dupa ce tu ti-ai dezvaluit sentimentele [asa a fost in cazul meu] eu am vorbit cu ea si i-am spus toata ura pe care am simtit-o in momentul in care a facut ceea ce a facut