Bărbați se nasc Bărbați. Femeile se nasc Femei.
Ce alege omul. Ce își dorește omul pe parcursul vieți să devină și să fie! Doar atunci este o alegere! Când ai discernământul apt și poți distinge dintre bine și rău dintre normal și anormal!
Nu te naști Gay! devi! Gay! Dacă îți place și îți dorești să fi Gay!
La 10-13 ani ești abia un minor care poți fi ușor manipulat convins de multe prosti și anormalități iar asta se întâmplă de cele mai multe ori din cauza lipsei de educației și din neglijența părinților asupra copiilor lor, care ajung în anturajele care îi distruge pe mulți tinerii Adolescenți minori!
Asta este, din pacate unii oameni se nasc cu probleme psihice si sunt diferiti ori prefera sa ocoleasca legile firii si ale naturii. Totusi, sa consideri problemele de natura psihica noua normalitate, este prostie. Poti sa ma cataloghezi homofob dar pentru mine cat timp nu va vad ca va lingeti prin locuri publice sau chiar mai rau, la masa prin restaurante ori sa spalati copiii pe creier ca e normal sa fii anormal, eu unul n-am nimic cu cei care alegeti sa fiti cu persoane de acelasi sex iar daca asa va nasteti sau asa alegeti pe parcurs sa fiti, este pur si simplu irelevant.
Uite că eu sunt asexual și pentru mine a fost o alegere, am avut parte de relații și mi-am dat seama cu timpul că eu nu sunt făcut pentru așa ceva, chiar dacă m-aș răzgândi la un moment, să îmi fac o iubită, tot nu aș face sex cu ea, maxim hai să zici că dacă m-aș gândi să am copii, da, aș mai face, dar în alt context, nu. Pentru mine sexul este deja un sentiment de saturație, promovat peste tot pe unde te duci, iar lumea a uitat să îi respecte pe cei din jurul lor, în sensul că oamenii fac sex, majoritatea să nu se facă de râs că nu au făcut până acum, ceea ce sincer e trist. La fel și tu poate ai ales să fi atrasă de femei, ceea ce este ok, fiecare face sex și are relație cu cine vrea, nu trebuie să intervină nimeni.
Ce ai spus la început nu are legătură cu subiectul
Ce ai spus a doua oară, iar nu are legătură cu subiectul
La partea următoare cu "devi gay" o spui din propria experiență? Sau ești heterosexual și crezi asta fiincă ai devenit tu heterosexual că așa ai decis tu, asta însemnând că mâine poți fi gay, poimâine bisexual, și tot așa.
Mi-e greu să cred că nu trol-ezi și faci mișto cu tot ce ai spus
La 10-13 ani este vârsta la care copii își pot da seama exact de orientarea cu care s-au născut, asta am spus, nu știu ce ai înțeles.
Stai așa, cum adică oamenii gay, bisexual sau lesbiencele au probleme psihice? Că eu asta înțeleg de aici. La partea cu linsul da, evident că sunt de acord cu tine, trebuie să existe decență în public.
Exista persoane care nu pot alege, cum sunt heterosexualii/heterosexuale, lesbienele si homosexualii...si exista persoanele bisexuale, care pot alege. Persoanele din aceasta din urma categorie, daca sunt mai slabe de inger, pot fi influentate...de propaganda/prozelitism lgbt, de moda, etc.
Dumnezeul a decis să fiu Bărbat! Până în măduva oaselor mele! Și sunt mândru de mine că sunt Bărbat și m-am născut Bărbat dintr-o femeie! îmi place cu Adevărat femeile! și fetele! dar asta nu înseamnă că sunt curvvar și fustangiu am respect Adevărat pentru femeie și fete și ele au sentimente! reale! și Adevărate! ca și noi Bărbați băieți ce apreciază o fată o femie cu Adevărat!
Devi gay! Dacă asta îți dorești! și îți place! Ți-e!
Dacă alegi Să-ți placă doar femeile ca femeie ai probleme la mansardă! Dacă ca Bărbat nu mai zic! Se înțelege! ești bulan!
NU! există! "Săte naști "Gay! DEVİ GAY! iar tu asta confirmi în întrebarea ta!
Adica fix ce ai inteles. Anormalul provine din ceva ce nu functioneaza la parametrii care trebuie. Problemele comportamentale isi au originile la nivel psihic.
La 10-13 dacă copii nau educație de la părinți lor!
Vor ajuge toți să aibă probleme psihice! și toți care au ales să devină! din bărbați femeie și din femeie bărbați au probleme grave rău de tot psihice! Cu Adevărat! Ce trebuie tratați de urgență!
Dac ești Penticostală ar fi trebuit să-le ști de mult! Maiiales de la o anumită vârstă! Dumnezeul a lăsat Bărbatul bărbat să fie și femeia femeie să fie!
Voi vă îmbolnăviți de bunâ voie și de bună alegere singurii alegeți să deveniți cu probleme psihice! Și nu vreți să înțelegeți că esti anormal ce faceți!
Aici întrebarea se pune: cum de crezi că cei gay au probleme psihice și nu cei heterosexuali? De ce nu ar fi invers? Întreb fiincă am doar motive sa cred că e invers de cum zici, și motive foarte mari
Adică dacă oamenii aleg cu cine să facă sex și cu cine să aibă relație și asta îi face pe ei fericiți sau fericite, au probleme psihice, tu vorbești serios sau faci caterincă? Mai degrabă o persoană cu probleme psihice pentru mine este cineva care ajunge să se sinucidă, să împuște lumea pe stradă, să caute tot timpul scandal, să înjure aiurea.
Fiindcă nu este normal ca femei să-ți placă de o altă femeie și nu este normal ca bărbat să-ți placa de alți bărbați!
Dumnezeul nea lăsat pe toți așa cum suntem cu toții cu Adevărat de la naștere! Noi Bărbați să fim bărbați și femeile femeie!
Ce nu înțelegi? Deja mă enervezi. Ce este atâta de greu să-ți dai seama ce este normal și ce este anormal și bolnav! Cum să nu poți fi în stare să judeci ca un om! Normal măcar atâta!
Problemele de natura psihica/psihologica sunt diferite, au spectru larg si nu afecteaza pe toata lumea in acelasi fel. Ti se pare ca sunt genul de om care sa faca caterinca? Orice actiune are un motiv, orice componenta al unui comportament anormal si nefiresc are o justificare ce in majoritatea cazurilor isi are radacinile la nivel psihic. Deci sa inteleg ca un om care se sinucide sau ii ucide pe altii poate fi catalogat drept unul cu probleme psihice dar unul care si-o trage in fund cu alti barbati este unul complet normal, nu? Pentru ca oamenii in mod normal asta fac, corect? Tu vorbesti serios sau faci caterinca?
Eu atat zic, uita-te la legile naturii si vezi daca animalele care se inmultesc, o fac prin cuplarea mascul cu mascul si femela cu femela. Sau uita-te la plante ca si acolo exista mascul si femela. Nu trebuie sa fii un geniu ca sa iti dai seama care este normalitatea si firescul lucrurilor, trebuie doar sa nu fii prost!
Urăsc sexul dar ce legătură are asta cu atracția față de femei? Și cum crezi că poate cineva să aleagă ce să îl atragă?
Da, Dumnezeu ne-a lăsat în bătaie de joc în primul rând, e evident că femeile și bărbații sunt diferiți, sunt în război efectiv, nu se plac, e vorba doar de atracție.
Nu alegea nimeni să fie hetero dacă voia.
În primul rând bărbatii și femeile nu se înțeleg
Faceți copii "din greșeală" și după nu îi prețuiți, îi abandonați, îi avortați, se fac mai multe avorturi decât nașteri deșii v@ginul este doar pentru naștere
Majoritatea bărbaților urăsc femeile, nu le plac femeile, invers la fel
Natura e creată împotriva oamenilor.
Zaharul de exemplu, singurul aliment care poate îndepărta stresul dar este de fapt otravă care face rău, iar stresul face și el rău, cu drogurile la fel, sunt dăunătoare in combinație cu faptul că crează dependență dar și face să se simtă bine cei care consumă. Alimentele care ne plac mai mult la gust sunt in general nesănătoase, iar cele care sunt sănătoase de obicei la oameni nu le plac - nu e evident că natura este împotriva noastră de parcă creatorul este un sadic care și-a bătut joc?
Femeile simt durerea dublu mai intens pe piele iar bărbații au forța mai mare, iar voi spuneți că se completează, asta e completarea? Unde mai pui că agresivitatea o determină testosteronul.
La toți heterosexuali le plac mai multe cei de genul lor, vă place mai mult genul vostru, de asta vă puneți mai presus și înțelegi mai bine pe cei de genul vostru, de asta puneți pe cei de genul vostru mai presus în orice circumstanță
Te întreb direct. Te-ai îndrăgostit vreodată? Țin să menționez că este ceva atât de puternic de ia mințile, la fel ca și drogurile.
Da, uite că eu vorbesc la modul serios, oamenii din LGBT nu sunt cu probleme psihice, așa pot să spune de persoanele heterosexuale că au probleme, din cauză că eu sunt asexual și sunt sătul să văd cum se vorbește despre sex peste tot, dar uite că nu o fac pentru că sunt conștient că fiecărei persoane îi pot plăcea lucruri diferite, nu mă bag eu în plăcerile oamenilor. În schimb, ce mă deranjează pe mine este faptul că anumite persoane chiar spun că dacă sunt pocăit, eu care nu am nicio legătură cu biserica sau să îi cred pe preoți, serios? sau chiar că aș fi poponar, chiar dacă aș fi gay, aș recunoaște, nu mi-ar fi rușine.
Dar ia spune de ce ți se pare anormal? Că se promovează sexul între bărbați și între voi, iar dacă asta nu se întâmplă e ceva greșit? Te afectează pe tine cu ceva asta în mod direct? Că eu unul nu cred.
Înseamnă că ai doar orientare romantică, nu și cea sexuală. Se întâmplă destul des la oameni să se nască și așa, și se întâmplă și invers, ca unii să o aibă doar pe cea sexuală dar ei nu își pot face relație.
Ei uite, vezi de ce calcati voi lumea pe nervi? Pentru ca vi se da un deget, iar voi luati toata mana. Eu sunt tolerant, nu imi pasa cine cu cine si-o trage, dar cand incepeti cu propaganda si ajungeti sa sariti calul in asa hal spunand ca heterosexualii sunt cei anormali iar voi sunteti cei normali, ma faceti chiar si pe mine sa imi pierd starea de neutralitate.
Normalitatea e reprezentata de combinatia penis+vagin. De ce? Pentru ca daca de maine, toti barbati fac sex doar cu alti barbati, iar toate femeile fac sex doar cu alte femei (si nimeni nu le doneaza sperma lesbienelor), peste noua luni, se va naste ultima generatie a acestei specii.
Asa a decis natura.
Iar nu are legătură ce spui cu subiectul
Iar problema de copii nu mi-am pus niciodată, pot oricând să fac rost de material, există seringi. Atât timp cât am uter și ovuli, nu e complicat.
Și crede-mă că argumentul tău e cât se poate de invalid din toate punctele de vedere sincer
Dar știu că dacă te nașteai și tu gay, nici nu îți treceau prin cap acest argument deci nu îmi bat capul cu tine
Să știi că da, nu o am pe cea sexuală, efectiv mie silă când aud de sex, dar empatia mea pentru oameni nu a murit, dar de atașat ca relație foarte greu se întâmplă.
Vaginul este pentru naștere
Penisul este organ excretor
Doar nu vrei să spui că e ok sau normal să îți introduci prin ce te piși în canalul sfânt din care am venit cu toții pe lume, și pe lângă asta să și o freci acolo să îți veți joc de parcă ar fi obiect pentru plăcerile tale murdărie și scârboase
Mai bine aș muri decât să îmi facă cineva așa ceva sincer
Si ce pui in seringa aia, daca nici un barbat nu iti doneaza sperma?
Pff, deci acum e anormal ca penisul sa intre in vagin?! Troll plictisit.
Mai citește odată ce am scris. Nu am atins o fată în viața mea și nici nu am zis că sunt de acord cu sexul lesbian. Plus că eu tot din *** am venit și am fost alăptată de o femeie cândva deci logic că e permis orice cu cei de același sex feminin, nu e logic?
Anormal e să îți introduci chestia sistemului excretor prin care te piși în acel canal/portal sfânt prin care am venit pe lume, dar mai să o și freci acolo, asta chiar că anormal nu glumă
Tu crezi ce vrei si esti la fel de liber sa faci ce vrei cu orientarea ta sexuala cum si eu sunt liber sa am o anumita parere despre tine si LGBT. "ce ți se pare anormal?" De ce mi se pare anormal ceva care este in directia opusa a legilor firesti si a legilor naturii? "În schimb, ce mă deranjează pe mine este faptul că anumite persoane chiar spun că dacă sunt pocăit" Sincer cred ca o dam in stupid deja cu niste argumente care sar dintr-un subiect in altul si aleg sa nu continui discutia cu tine deoarece n-am nimic de castigat din a conversa cu un om fixat sa respinga orice alta opinie a cuiva. Ma repet, vrei sa ti-o tragi in fund ca barbat cu alti barbati? Esti liber ca e democratie dar asuma-ti ca aceeasi democratie imi da si mie dreptul sa am o anumita parere despre tine. Cu ce ma deranjeaza pe mine ca esti tu gay? (ca ai intrebat si asta) Cu faptul ca se incearca normalizarea unei anormalitati iar asta se rasfrange intr-un prost exemplu catre copii. Iar cu asta cred ca am spus tot.
IEHOVADUMNEZEU întreabă: