| D7Alina777 a întrebat:

La întrebarea pe care am să o pun nu i-am aflat răspunsul concret pe chatGPT (îl folosesc de obicei la orice întrebare am), de asta o să o pun aici pe TPU, e altceva când întreb oamenii acest lucru. Întrebarea e: De ce spun unii sau de ce spuneți unii că orientarea sexuală/romantică a oamenilor este o alegere? Ați ales ce?, Ce e alegere, cum ați ales?
Că eu deșii m-am născut în cultul penticostal (religia aia strictă cu biblia), am atracție DOAR pentru fete/femei fiind și recunoscând că sunt femeie 100% și nici nu îmi place să port haine de bărbați. Mă atrage maxim feminitatea, de când mă știu, iar pentru băieți nu am avut ochi și tot ce ține de masculinitate mi se pare foarte respingătoare. Văd acest lucru ca pe un noroc din naștere care îmi dă doar avantaje, văzând că femeile și bărbații heterosexuali doar sunt atrași de sexul opus, nu și le plac persoanele de genul lor opus, la majoritatea din ei, deci am un noroc că m-am născut așa. Nu are cum cineva să aleagă așa ceva fiind ceva din naștere iar pe la 10-13 ani îți poți da seama exact de acest lucru. E la mintea cocoșului că nu poți alege ce să preferi, ce să te atragă, de cine să te îndrăgostești

Întrebarea este și pentru homofobi dar și pentru care care nu sunt și îmi pot răspunde.

Răspuns Câştigător
| ALM2000RO a răspuns:

Cei/cele care spun că orientările sexuale și romantice sunt o alegere sunt pur și simplu inculți, ignoranți și needucați. Orice om decent știe că sunt înnăscute/genetice și că e perfect normal să fii într-un fel sau altul, oricare ar fi acesta.
Eu sunt bărbat de 24 de ani AroAce (aromantic și asexual), dar și apothisexual și apothiromantic (adică complet dezgustat/scârbit de orice ține de sexualitate sau romantism). Pur și simplu așa m-am născut.

| D7Alina777 explică (pentru ALM2000RO):

Mă bucur că spui asta. Fiecare ne naștem cu orientarea stabilă în ADN din perioada fetală, nu se poate schimba. Exact, orice om normal își dă seama de acest lucru.
Eu sunt homoromantică 100% dar mai puțin homosexuală, nu știu cât exact dar mult mai puternică cea romantică
Nu văd ceva plăcut în folosire de corpuri și nu văd să aibă legătură cu iubirea. Dar îmi place și mă atrage tot la corpul feminin și la feminitate.

69 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Asta este, din pacate unii oameni se nasc cu probleme psihice si sunt diferiti ori prefera sa ocoleasca legile firii si ale naturii. Totusi, sa consideri problemele de natura psihica noua normalitate, este prostie. Poti sa ma cataloghezi homofob dar pentru mine cat timp nu va vad ca va lingeti prin locuri publice sau chiar mai rau, la masa prin restaurante ori sa spalati copiii pe creier ca e normal sa fii anormal, eu unul n-am nimic cu cei care alegeti sa fiti cu persoane de acelasi sex iar daca asa va nasteti sau asa alegeti pe parcurs sa fiti, este pur si simplu irelevant.

| Kufu95 a răspuns (pentru siriusblack98):

Stai așa, cum adică oamenii gay, bisexual sau lesbiencele au probleme psihice? Că eu asta înțeleg de aici. La partea cu linsul da, evident că sunt de acord cu tine, trebuie să existe decență în public.

| siriusblack98 a răspuns (pentru Kufu95):

Adica fix ce ai inteles. Anormalul provine din ceva ce nu functioneaza la parametrii care trebuie. Problemele comportamentale isi au originile la nivel psihic.

Adică dacă oamenii aleg cu cine să facă sex și cu cine să aibă relație și asta îi face pe ei fericiți sau fericite, au probleme psihice, tu vorbești serios sau faci caterincă? Mai degrabă o persoană cu probleme psihice pentru mine este cineva care ajunge să se sinucidă, să împuște lumea pe stradă, să caute tot timpul scandal, să înjure aiurea.

Problemele de natura psihica/psihologica sunt diferite, au spectru larg si nu afecteaza pe toata lumea in acelasi fel. Ti se pare ca sunt genul de om care sa faca caterinca? Orice actiune are un motiv, orice componenta al unui comportament anormal si nefiresc are o justificare ce in majoritatea cazurilor isi are radacinile la nivel psihic. Deci sa inteleg ca un om care se sinucide sau ii ucide pe altii poate fi catalogat drept unul cu probleme psihice dar unul care si-o trage in fund cu alti barbati este unul complet normal, nu? Pentru ca oamenii in mod normal asta fac, corect? Tu vorbesti serios sau faci caterinca?

Da, uite că eu vorbesc la modul serios, oamenii din LGBT nu sunt cu probleme psihice, așa pot să spune de persoanele heterosexuale că au probleme, din cauză că eu sunt asexual și sunt sătul să văd cum se vorbește despre sex peste tot, dar uite că nu o fac pentru că sunt conștient că fiecărei persoane îi pot plăcea lucruri diferite, nu mă bag eu în plăcerile oamenilor. În schimb, ce mă deranjează pe mine este faptul că anumite persoane chiar spun că dacă sunt pocăit, eu care nu am nicio legătură cu biserica sau să îi cred pe preoți, serios? sau chiar că aș fi poponar, chiar dacă aș fi gay, aș recunoaște, nu mi-ar fi rușine.
Dar ia spune de ce ți se pare anormal? Că se promovează sexul între bărbați și între voi, iar dacă asta nu se întâmplă e ceva greșit? Te afectează pe tine cu ceva asta în mod direct? Că eu unul nu cred.

| D7Alina777 explică (pentru siriusblack98):

Mai citește odată ce am scris. Nu am atins o fată în viața mea și nici nu am zis că sunt de acord cu sexul lesbian. Plus că eu tot din *** am venit și am fost alăptată de o femeie cândva deci logic că e permis orice cu cei de același sex feminin, nu e logic?
Anormal e să îți introduci chestia sistemului excretor prin care te piși în acel canal/portal sfânt prin care am venit pe lume, dar mai să o și freci acolo, asta chiar că anormal nu glumă

Tu crezi ce vrei si esti la fel de liber sa faci ce vrei cu orientarea ta sexuala cum si eu sunt liber sa am o anumita parere despre tine si LGBT. "ce ți se pare anormal?" De ce mi se pare anormal ceva care este in directia opusa a legilor firesti si a legilor naturii? laughing "În schimb, ce mă deranjează pe mine este faptul că anumite persoane chiar spun că dacă sunt pocăit" Sincer cred ca o dam in stupid deja cu niste argumente care sar dintr-un subiect in altul si aleg sa nu continui discutia cu tine deoarece n-am nimic de castigat din a conversa cu un om fixat sa respinga orice alta opinie a cuiva. Ma repet, vrei sa ti-o tragi in fund ca barbat cu alti barbati? Esti liber ca e democratie dar asuma-ti ca aceeasi democratie imi da si mie dreptul sa am o anumita parere despre tine. Cu ce ma deranjeaza pe mine ca esti tu gay? (ca ai intrebat si asta) Cu faptul ca se incearca normalizarea unei anormalitati iar asta se rasfrange intr-un prost exemplu catre copii. Iar cu asta cred ca am spus tot.

| siriusblack98 a răspuns (pentru D7Alina777):

Daca acea "chestie" barbateasca a aparatului reproducator (nu excretor, repeta biologia de clasa a 7-a te rog) nu era introdusa in "portalul sfant" al femeii, nu existam nici unul in ziua de azi. In continuare incerci portretizarea normalului in anormal si invers. Cu mine nu iti merge sa stii.

| Kufu95 a răspuns (pentru D7Alina777):

Ia că sunt tare curios ce argument găsește pentru faptul că de ce oamenii din LGBT sunt anormali. Până la urmă nu e anormală nici o chestie, fiecare face sex cu cine vrea și când vrea, doar să nu o facă cum a spus în public sau să nu se poată abține, aia da, sunt de acord cu sirius, dar și de cei din LGBT care au impresia că oamenii heterosexuali sunt ratați și să îi forțeze să facă parte din mișcare, evident că e greșit și așa ceva.

"Ia că sunt tare curios ce argument găsește pentru faptul că de ce oamenii din LGBT sunt anormali." am explicat de vreo 10 ori deja si m-am plictisit sa ma repet.

Nu toată lumea vrea să aibă copii, dacă la asta te gândești. Pe mine m-a deranjat faptul că ai spus că au probleme psihice, nimic altceva, în rest poți să ai orice părere vrei, nu îi obligă nimeni pe copii să devină o parte din mișcare, dacă nu doresc, doar cei fanatici cu care nu sunt nici eu de acord, am spus mai sus asta.

In momentul in care tu ca om barbat/femeie nu te-ai putut accepta pentru cine esti si ai decis sa fii altcineva, nu poti avea pretentia sa te accept eu pentru cine nu esti si sa am o parere buna despre tine. P.S: Te rog eu frumos, citeste doar ce raspunsuri a dat autoarea intrebarii mai jos la raspunsul lui onur1 ca deja s-a ajuns la propaganda si ura impotriva barbatilor.

Ce aberație imensă
Testiculele sunt pentru reproducere doar, și chiar daca nu aveați chestia aia sau dacă venea materialul din altă parte, tot se putea concepe, cu seringa prin simpla introducere în vagin sau în apă (fără clor) - pentru că ar trebui neapărat ca copii să se facă cât mai greu posibil, sau cel puțin să se depună eforturi în facerea lor, astfel să nu mai poată fi posibil să existe 80% din tot răul lumii - pentru că,
Dacă vreți să nu mai existe copii neiubiți, neprețuiți, abandonați, care mor de foame, avortați etc, trebuie să fiți de acord că copii ar trebui să se facă cât mai greu posibil.
Că sa înțelegi gravitatea situației, majoritatea copiilor din Africa duc lipsă de apă și hrană, în Europa se fac mai multe avorturi decât nașteri
E grav, înțelegi?

Fata mea, esti cel mai amuzant lucru pe seara asta, jur laughing Imi pare rau ca te-am luat in serios pana acum, tu de fapt esti doar o gluma. Ce ai fumat?

Iartă-mă, dar nici cu afirmațiile astea nu pot fi de acord, mai exact cu treaba să se facă cât mai greu copii. Da, știu sunt situații în care lumea se chinuie să îi crească, că nu se gândesc că poate fi o povară financiară sau că nu sunt suficienți de educați, dar nu înseamnă că ceilalți oameni care se gândesc să facă un copil când trebuie, să îi fie din ce în ce mai greu, să aibă acces la treaba asta.

Ce este amuzant este că am toate motivele posibile și imposibile pentru care cred că heterosexualitatea este complet anormală și face foarte mult rău, cam de aici pleacă tot răul din lumea, iar la homosexualitate, nu are nimeni nici un argument pentru care o considera anormală.

Sa imi zici si mie ce ai fumat ca pare material de caliate laughing

? alt argument ai? Îți înțeleg reacția, tocmai ai aflat că orientarea ta din naștere e anormală și îți face rău deci normal că îți vine să jignești, fără să mai ai ce să spui

| D7Alina777 explică (pentru Kufu95):

Problema e că din păcate prea ușor e să se introducă materialului inseminal cu seringa în vagin, după mine trebuiau și mai greu să se facă, asta că sa nu mai existe nici o șansă să se nască copii care o să fie abandonați, avortați când sunt sănătoși, care mor de foame sau răbda de foame, care sunt neprețuiți, fără să pună preț în educația și creșterea lor - deci și așa tot nu e mare efort, trebuia și mai mare

Și vezi că probleme, anormalitate, boli psihice etc înseamnă ceva ce îți face rău, CEVA CE FACE RĂU!
Nu cred că degeaba îmi zic în fiecare zii "ce noroc e că nu mă atrag bărbații și că mă atrag femeile care sunt de genul meu"
Păi voi 90% din bărbați nu le plac femeile, ci doar vă atrag
La fel și invers, și asta o aud chiar de la femeile hetero, zic că nu le plac bărbații ci doar le atrag. Înțelegi? E bine-rău îmbinat
Eu am bine-bine îmbinat fiincă mă și atrag și îmi și plac, iar asta nu se prea găsește la heterosexuali
Toți își pun genul propriu mai presus decât celălalt înțelegi?
E un noroc enorm de mare. Dar mi-e milă foarte mare pentru femeile hetero că îndură atât misoginism

Eu accept orice opinie și chiar orice acțiune atât timp cât nu face rău nimănui, ce spui tu cam face, asta pentru că nu sunt argumente ci doar pe bază de jigniri. Dacă spui că nu am dreptate, mă poți contrazice unde crezi că nu am dreptate, cu argumente logice valide, la fel cum am făcut eu.
Am explicat doar unele motive pentru care cred că heterosexualitatea nu mi se pare normală și homosexualitatea este normală și benefică pentru cine s-a născut cu ea.
Da nu pot să vă jignesc fiincă nu ați ales voi să vă nașteți cu această orientare da nici să o văd normală nu pot, văzând că vă face atât de mult rău și vouă și la cei cu care interacționați și creează și daune atât de mari.

Sincer, poti sa scrii cat vrei, crede-ma te rog ca nu ti-am citit nici macar 3 cuvinte din toate raspunsurile pe care le-ai scris. Pur si simplu nu meriti timpul meu.

Bine, te las, că am văzut că ai niște reacții foarte emoționale complet lipsite de contraargumente și cred că ți-e greu să procesezi atâtea lucruri, mai ales atât de adevărate și dureroase în același timp

Asa este, eu sunt ala care reinventeaza biologia umana doar ca sa scrie ceva pe TPU si care da dovada de misandrie si face propaganda homosexualilor pe aici laughing Mergi ma fata si trateaza-te!

Înseamnă că nu ai studiat biologia și nici nu vrei să o accepți
La bărbați penisul este organ excretor iar testiculele reproducător
Asta pentru că prin el te piși, elimini și pentru că și dacă nu îl aveați, toți putea curge materialul inseminal, aveți ejaculări nocturne fără să fie activate intenționat, crezi că nu știu?
Și nu dau dovadă de misandrie, asta poate ți se pare pentru că ești prea misogin

Tu esti la modul ca daca prostii ar avea luminite, tu ai fii mereu pe avarii.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Este o malformatie congenitala, este ca si cum te-ai naste cu un picior lipsa sau cu o camera care nu se inchide la inima. Esti normala? Nu, ai o problema. Dar sunt foarte multi oameni care traiesc cu diverse prbleme. Acuma stiu ca ti-ar fi placut sa auzi cat de speciala esti dar ghici ce, nimeni nu-i special.

| D7Alina777 explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Ghici ce, chiar aș fi dorit să se considere boală exact cum zici tu pentru că toți cei de genul primesc pensie pe caz de boală
Copii cu ADHD autism și așa mai departe pot fi dați la școli individuale speciale pentru ei cu profesori specializați care să ofere atenție și educație personală la fiecare în parte
Deci ei au mai multe drepturi.
Toate bolile de genul sunt normalizate și nu îi insultă nimeni, e chiar mai grav să jignești o persoană bolnavă decât una sănătoasă, deci e clar că nu vezi homosexualitatea o boală
Mai ales că îl văd ca pe cel mai mare noroc din viața mea, chiar dacă nu am drept la căsătorie
Îmi fiecare zii îmi dau seama că am acest noroc când văd cât de mult se războiesc pe online fetele heterosexuale cu băieții heterosexuali
Nici nu va înțelegi între voi și majoritatea vă puneți genul vostru mai presus în orice circumstanță
Deci clar am un noroc imens
Pe voi doar vă atrag persoanele de sex opus, nu e vorba că vă plac că de plăcut nu vă plac la mai mult de jumătate din voi
Boală este ceva ce face rău persoanei afectate, într-un mod sau altul iar faptul că sunt homosexuală nu îmi face rău în nici un mod, am doar avantaje
Dacă ai fi în pielea mea ai puteau înțelege mai bine
Poți să mă contrazici dacă vrei dar nu am cum să te cred că o vezi ca pe o boală. Maxim văd că îți pare rău că nu te atrag persoanele de genul tău și ești nevoit să stai toată viața cu femei chiar daca te înțelegi mai bine cu bărbații

| wildthing a răspuns:

Exista persoane care nu pot alege, cum sunt heterosexualii/heterosexuale, lesbienele si homosexualii...si exista persoanele bisexuale, care pot alege. Persoanele din aceasta din urma categorie, daca sunt mai slabe de inger, pot fi influentate...de propaganda/prozelitism lgbt, de moda, etc.

| Kufu95 a răspuns:

Uite că eu sunt asexual și pentru mine a fost o alegere, am avut parte de relații și mi-am dat seama cu timpul că eu nu sunt făcut pentru așa ceva, chiar dacă m-aș răzgândi la un moment, să îmi fac o iubită, tot nu aș face sex cu ea, maxim hai să zici că dacă m-aș gândi să am copii, da, aș mai face, dar în alt context, nu. Pentru mine sexul este deja un sentiment de saturație, promovat peste tot pe unde te duci, iar lumea a uitat să îi respecte pe cei din jurul lor, în sensul că oamenii fac sex, majoritatea să nu se facă de râs că nu au făcut până acum, ceea ce sincer e trist. La fel și tu poate ai ales să fi atrasă de femei, ceea ce este ok, fiecare face sex și are relație cu cine vrea, nu trebuie să intervină nimeni.

Urăsc sexul dar ce legătură are asta cu atracția față de femei? Și cum crezi că poate cineva să aleagă ce să îl atragă?

Din tot felul de experiențe, cum s-a întâmplat la mine.

Te întreb direct. Te-ai îndrăgostit vreodată? Țin să menționez că este ceva atât de puternic de ia mințile, la fel ca și drogurile.

Da, acum abia dacă mai sentimente.

Înseamnă că ai doar orientare romantică, nu și cea sexuală. Se întâmplă destul des la oameni să se nască și așa, și se întâmplă și invers, ca unii să o aibă doar pe cea sexuală dar ei nu își pot face relație.

Să știi că da, nu o am pe cea sexuală, efectiv mie silă când aud de sex, dar empatia mea pentru oameni nu a murit, dar de atașat ca relație foarte greu se întâmplă.

| 1onur a răspuns:

Bărbați se nasc Bărbați. Femeile se nasc Femei.

Ce alege omul. Ce își dorește omul pe parcursul vieți să devină și să fie! Doar atunci este o alegere! Când ai discernământul apt și poți distinge dintre bine și rău dintre normal și anormal!

Nu te naști Gay! devi! Gay! Dacă îți place și îți dorești să fi Gay!

La 10-13 ani ești abia un minor care poți fi ușor manipulat convins de multe prosti și anormalități iar asta se întâmplă de cele mai multe ori din cauza lipsei de educației și din neglijența părinților asupra copiilor lor, care ajung în anturajele care îi distruge pe mulți tinerii Adolescenți minori!

| D7Alina777 explică (pentru 1onur):

Ce ai spus la început nu are legătură cu subiectul
Ce ai spus a doua oară, iar nu are legătură cu subiectul

La partea următoare cu "devi gay" o spui din propria experiență? Sau ești heterosexual și crezi asta fiincă ai devenit tu heterosexual că așa ai decis tu, asta însemnând că mâine poți fi gay, poimâine bisexual, și tot așa.

Mi-e greu să cred că nu trol-ezi și faci mișto cu tot ce ai spus

La 10-13 ani este vârsta la care copii își pot da seama exact de orientarea cu care s-au născut, asta am spus, nu știu ce ai înțeles.

| 1onur a răspuns (pentru D7Alina777):

Dumnezeul a decis să fiu Bărbat! Până în măduva oaselor mele! Și sunt mândru de mine că sunt Bărbat și m-am născut Bărbat dintr-o femeie! îmi place cu Adevărat femeile! și fetele! dar asta nu înseamnă că sunt curvvar și fustangiu am respect Adevărat pentru femeie și fete și ele au sentimente! reale! și Adevărate! ca și noi Bărbați băieți ce apreciază o fată o femie cu Adevărat!

Devi gay! Dacă asta îți dorești! și îți place! Ți-e!

Dacă alegi Să-ți placă doar femeile ca femeie ai probleme la mansardă! Dacă ca Bărbat nu mai zic! Se înțelege! ești bulan!

NU! există! "Săte naști "Gay! DEVİ GAY! iar tu asta confirmi în întrebarea ta!

La 10-13 dacă copii nau educație de la părinți lor!

Vor ajuge toți să aibă probleme psihice! și toți care au ales să devină! din bărbați femeie și din femeie bărbați au probleme grave rău de tot psihice! Cu Adevărat! Ce trebuie tratați de urgență!

Dac ești Penticostală ar fi trebuit să-le ști de mult! Maiiales de la o anumită vârstă! Dumnezeul a lăsat Bărbatul bărbat să fie și femeia femeie să fie!

Voi vă îmbolnăviți de bunâ voie și de bună alegere singurii alegeți să deveniți cu probleme psihice! Și nu vreți să înțelegeți că esti anormal ce faceți!

Aici întrebarea se pune: cum de crezi că cei gay au probleme psihice și nu cei heterosexuali? De ce nu ar fi invers? Întreb fiincă am doar motive sa cred că e invers de cum zici, și motive foarte mari

Fiindcă nu este normal ca femei să-ți placă de o altă femeie și nu este normal ca bărbat să-ți placa de alți bărbați!

Dumnezeul nea lăsat pe toți așa cum suntem cu toții cu Adevărat de la naștere! Noi Bărbați să fim bărbați și femeile femeie!

Ce nu înțelegi? Deja mă enervezi. Ce este atâta de greu să-ți dai seama ce este normal și ce este anormal și bolnav! Cum să nu poți fi în stare să judeci ca un om! Normal măcar atâta!

Eu atat zic, uita-te la legile naturii si vezi daca animalele care se inmultesc, o fac prin cuplarea mascul cu mascul si femela cu femela. Sau uita-te la plante ca si acolo exista mascul si femela. Nu trebuie sa fii un geniu ca sa iti dai seama care este normalitatea si firescul lucrurilor, trebuie doar sa nu fii prost!

Da, Dumnezeu ne-a lăsat în bătaie de joc în primul rând, e evident că femeile și bărbații sunt diferiți, sunt în război efectiv, nu se plac, e vorba doar de atracție.
Nu alegea nimeni să fie hetero dacă voia.
În primul rând bărbatii și femeile nu se înțeleg
Faceți copii "din greșeală" și după nu îi prețuiți, îi abandonați, îi avortați, se fac mai multe avorturi decât nașteri deșii v@ginul este doar pentru naștere
Majoritatea bărbaților urăsc femeile, nu le plac femeile, invers la fel
Natura e creată împotriva oamenilor.
Zaharul de exemplu, singurul aliment care poate îndepărta stresul dar este de fapt otravă care face rău, iar stresul face și el rău, cu drogurile la fel, sunt dăunătoare in combinație cu faptul că crează dependență dar și face să se simtă bine cei care consumă. Alimentele care ne plac mai mult la gust sunt in general nesănătoase, iar cele care sunt sănătoase de obicei la oameni nu le plac - nu e evident că natura este împotriva noastră de parcă creatorul este un sadic care și-a bătut joc?
Femeile simt durerea dublu mai intens pe piele iar bărbații au forța mai mare, iar voi spuneți că se completează, asta e completarea? Unde mai pui că agresivitatea o determină testosteronul.
La toți heterosexuali le plac mai multe cei de genul lor, vă place mai mult genul vostru, de asta vă puneți mai presus și înțelegi mai bine pe cei de genul vostru, de asta puneți pe cei de genul vostru mai presus în orice circumstanță

Mai citește odată ce am scris că nu ai înțeles nimic

| wildthing a răspuns (pentru D7Alina777):

Ei uite, vezi de ce calcati voi lumea pe nervi? Pentru ca vi se da un deget, iar voi luati toata mana. Eu sunt tolerant, nu imi pasa cine cu cine si-o trage, dar cand incepeti cu propaganda si ajungeti sa sariti calul in asa hal spunand ca heterosexualii sunt cei anormali iar voi sunteti cei normali, ma faceti chiar si pe mine sa imi pierd starea de neutralitate.winking
Normalitatea e reprezentata de combinatia penis+vagin. De ce? Pentru ca daca de maine, toti barbati fac sex doar cu alti barbati, iar toate femeile fac sex doar cu alte femei (si nimeni nu le doneaza sperma lesbienelor), peste noua luni, se va naste ultima generatie a acestei specii.
Asa a decis natura.

| D7Alina777 explică (pentru wildthing):

Iar nu are legătură ce spui cu subiectul

Iar problema de copii nu mi-am pus niciodată, pot oricând să fac rost de material, există seringi. Atât timp cât am uter și ovuli, nu e complicat.

Și crede-mă că argumentul tău e cât se poate de invalid din toate punctele de vedere sincer
Dar știu că dacă te nașteai și tu gay, nici nu îți treceau prin cap acest argument deci nu îmi bat capul cu tine

Vaginul este pentru naștere
Penisul este organ excretor
Doar nu vrei să spui că e ok sau normal să îți introduci prin ce te piși în canalul sfânt din care am venit cu toții pe lume, și pe lângă asta să și o freci acolo să îți veți joc de parcă ar fi obiect pentru plăcerile tale murdărie și scârboase
Mai bine aș muri decât să îmi facă cineva așa ceva sincer

Si ce pui in seringa aia, daca nici un barbat nu iti doneaza sperma?

Pff, deci acum e anormal ca penisul sa intre in vagin?! rolling on the floor Troll plictisit.

Da mă că e tare greu pentru un bărbat să facă laba într-o seringa (că în fiecare zii) iar apoi să mi-o dea pe niște bani (și 10 lei chiar) pentru că trebuie să dau un act care să îl semneze că îl las de orice responsabilitate părintească. Greu o fii?‍♀️

Mai bine ca voi heterosexualii să îi faceți "din greșală" iar copii ajung neiubiți, neprețuiți, abandonați, avortați. Avorturile se fac în Europa mai des decât nașterile. Nu e de mirare, dacă folosiți vaginul pentru plăcerile voastre când e de fapt doar pentru reproducere. Copii ar trebui neapărat să se facă cât mai greu posibil ca să nu fie posibilă nici o șansă să fie neiubiți, neprețuiți care mod de foame și lipsiți de educație, logic că există dacă nu depuneți efort în facerea lor.
Deci e imposibil să spui că heterosexualitatea e normală din cauza reproducerii.
Mult mai normală e cea homo
Voi nici nu va înțelegi Între voi, e doar război între sexe
Femeile și bărbații mai mult se urăsc decât să se placă. Văd asta in fiecare zii

Nu vreau să mai continui să vorbesc cu tine!

Miai răspuns atâtea prosti bolnave! și ai mai dat niște răspunsuri la ceilalți atâta de grave! Că nu-ți dai seama în ce hal te afli! Doamne Dumnezeule ferește! de așa "oamenii"

Mântuițivă la timp! Dacă mai vreți să rămâneți oamenii! Nu animale obsedate sexuale! cu probleme grave psihice!

Te doare adevărul
Și astea sunt sunt singurele argumente
Am efectiv toate motivele posibile și imposibile să cred că heterosexualitate e cel mai ANORMAL lucru din universul ăsta
Aș putea scrie o carte despre asta chiar

Dumnezeul nu-și bate joc de noi!

Voi vă puneți în situațiile în
care ajungeți bătaia de joc altora! Vă bateți joc de sufletul trupul inima voastră! Iar când ajungeți la dezumanizare! Obsesiile sexuale, viciile pe care le aveți cu alcoolul drogurile și alte rahaturi și prosti grave! aruncați vina pe Dumnezeu! Iar voi sunteți "victimele" lăsați victimizarea!

"Aș putea scrie o carte despre asta chiar" Fa-o la spitalul de nebuni unde iti este locul laughing "Te doare adevărul" pai tu n-ai zis nici macar o boaba de lucru adevarat in atatea comentarii inutile. Ai zis doar o multime de bullshit total ca din cate se vede doar asta ai in cap. Si te rog eu, pune mana si invata care sunt organele aparatului reproducator si excretor ca te faci de rusine reinventand biologia umana.

Cine a zis că e normal să îți bagi și mai ales să îți freci chestia prin care te piși și care o ai de asta, să te piși, în cel mai sfânt loc, canalul prin care lumea, noi când am fost bebeluși, am venit pe lume, fiind doar pentru asta, din punct de vedere biologic, - vaginul este doar pentru naștere, nu dă plăcere, organul de plăcere este clitorisul, care dă de 10 ori mai multă plăcere
Iar chestia aia scârboasă de la voi e doar să vă pisați - doar testiculele sunt pentru reproducere
Deci ar fi culmea de inuman și anormal sa își
introducă și să frece
in vagin cu chestia aia dând femeia obiect sexual cu ajutorul lui, e prea mult să mă grăbesc doar, mă termină psihic pentru mine, prea urât

Nu am nici un viciu, am doar empatie față de oameni, ceea ce tu, nu se vede
Nu mai încape îndoială că lumea a fost creata împotriva noastră, a omenirii

Tu nu ești în deplinătatea minților tale! Mise face mie jenă! La câte prosti poți inventa! la câte minciuni, la câte probleme psihice poți avea!

"Nu Animale obsedate sexuale " din câte observ ăsta e singurul lucru pe care îl spui ca negație, păi cine sunt de fapt acele animale obsedate sexual, noi sau voi? E evident cine
Dacă tot te dai mai presus, te contrazici singur?

În primul și primul rând, NU ARE LEGĂTURĂ CU REPRODUCEREA orientările sexuale/romantice
Și vezi că legat de ce am spus: " în facerea copiilor trebuie să se depună ambiție și efort și nu să facă sex iar după să apară copii din greșală" mi-a dat și chatGPT dreptate, chiar el mi-a explicat mai bine. Majoritatea raului din lume ar dispărea în acest mod
Iar cel cu seringa prin introducerea materialului în vagin e chiar o metodă simplă și ușoară, nu știu ce ți se pare că nu pot face copii, ba chiar nu mi-am pus vreodată problema asta.

| Solane a răspuns:

La 10-13 ani esti inca la mintea papusilor. Nu stii tu exact ce vrei.

| D7Alina777 explică (pentru Solane):

Nu au înțeles. Am zis că la 10-13 ani un copil începe să își poată da seama de ce gen e atras, de orientarea cu care s-a născut și chiar se pot îndrăgostii prima dată la această vârstă

| NinjaLegendMan a răspuns:

Draga mea Alina. Te rog asculta-mi sfaturile si pune-le la inima, caci viata ta sta in ce spune cuvantul lui Dumnezeu.
Si eu sunt din religia penticostala ( si nu e doar o religie, sa stii ca slujim unui Dumnezeu VIU, care vede tot ceea ce facem ) si El ne vorbeste prin biblie.
Biblia condamna clar (in vechiul testament si in noul testament ) homosexuali, lesbienele si ce mai sunt catalogandu-le drept pacat, lucruri scarboase.
Numai faptul ca e pacat ar trebui sa te faca sa te mai gandesti. Te rog intelege ca lumea virtuala nu este cea adevarata, toate prostiile ce se spun pe internetul acesta iti promit fericirea (fiind condusa de cel rau) si ai sa ajungi sa sesizezi ca nu acolo se afla fericirea, ci rusine, pacat, tristete etc.
Nu iti stiu viata ta vum ai trait-o pana acum, poate nu ai avut un tata iubitor si aceasta te-a facut sa nu mai simti nimic pentru barbati in general.
Te rog, ia in considerare ce iti spun, in cuvantul Domnului gasesti fericirea! In curatie gasesti puterea, un cuget curat te face multumitor, si pazind legea Domnului gasesti viata!
De cand e lumea cei care practicau sex cu acelasi gen, erau priviti ca oameni cu probleme psihice. Cum de acum este o normalitate? Nu ti se pare ca internetul ne suceste creierul.
Toate pacatele numite in biblie sunt normalizate, iti dai seama?
Is vremurile din urma, se vede clar, nu se mai promoveaza buna educatie, imbracamintea decenta, bunele maniere, vorbirea respectabila etc.
Te rog ia-mi sfatul, pocaieste-te si intoarcete la Dumnezeu, caci El te iubeste cum nu te iubeste nimeni de pe acest pamant si El e singurul care poate sa iti dea fericirea.
Te rog, daca mai ai vreo intrebare, sunt aici sa iti raspund.

| D7Alina777 explică (pentru NinjaLegendMan):

Hai să te lămuresc și să îți spun povestea mea legat de acest lucru.

Tatăl meu este cel mai calm și iubitor bărbatul, este cel mai bun tată din lume mai pe scurt.
Până la 14 ani nu am avut telefon.
Prima dată când m-am îndrăgostit a fost la 13 ani, de o fată de la școala duminicală. Nu mi-am pus niciodată întrebarea că aș fi diferită de restul fetelor și că e ceva ieșit din comun, nu m-am gândit nici secundă, credeam că la toată lumea le plac femeile și nu bărbații, iar faptul că femeile se consideră sexul frumos întărea și mai tare credința asta + faptul că am realizat că îmi plac fetele și nu am avut niciodată îndoiala că aș fi diferită (asta din cauza religiei homofobe). Credeam că femeile se căsătoresc doar pentru că așa se face, nu din iubire, nu credeam că o femeie poate iubii un bărbat.
La 15 ani am auzit prima dată că " femeile se căsătoresc din iubire" dar am văzut că mi-a scris asta un bărbat deci nu am luat în serios că m-am gândit că nu are de unde știi el, fiind bărbat. Eram împotriva căsătoriilor de același sex pe atunci.
Până la 16 ani nu am auzit de LGBT, nu știam nici măcar cum arată concret organele sexuale, feminine și masculine, dar mai ce este ăla act sexual. După ce am aflat ce este actul sexual dinte bărbați și femei am rămas cumva cu o "traumă" să zic, am impresia că de atunci viața mea e cu cel puțin 50% mai gri. Tot atunci am văzut pentru prima dată femeie care să spună "nu am avut atracție pentru femei niciodată, am doar pentru bărbați" - asta m-a șocat puțin, am aflat din în ce mai mult cu trecerea timpului că sunt diferită și că e posibil să fie destul de multe femei cărora să fie atrase de bărbați și deloc de femei.
Am intrat pe un grup de whatsapp creștin iar cineva a adus în discuție LGBT, - eu am scris un comm. că am atracție doar pentru fete, fiind fată, după care a venit un val de insulte în continuu, mie nu mi-a venit să cred, dar nu m-am simțit deloc atacată, fiincă nici nu aveam cum, nu e ceva ce am ales eu, le-am și spus că e ceva ce a ales creatorul ca eu să fiu așa și că maxim îl atacați de fapt pe el că pe mine în mod direct nu are cum, doar e ceva cu care m-am născut, orientarea este stabilă de la naștere, scrisă în ADN. Mi-am dat seama că nu mai pot sta în această religie fiincă simțeam cum toți penticostalii mă urăsc doar pentru că m-am născut - am ieșit treptat din această religie parțial. Asta chiar dacă am observat că în biblie nu spune nimic de interzicerea iubirii sau atracției, spune maxim despre folosiri de corpuri - despre acțiuni, care nu prea au legătură cu iubirea. Nu poate determină faptele de tip acte sexuale orientarea cuiva - sunt bărbați hetero care au făcut asta cu bărbați și gay care au făcut cu femei, asta nu le schimbă nici cu 1% atracția lor stabilă din perioada fetală.
Până acum la 21 de ani m-am îndrăgostit de vreo 7 femei, iar dragostea asta se simte ceva enorm de puternic și de plăcut. Sunt conștientă că nimeni nu poate controla așa ceva, nimeni nu poate oprii să nu îi domine în minte persoana iubită după care să se simtă super de bine din cauza asta, fiincă este ceva care este stabil de la naștere, ceva care ne este stabilit în ADN, iar eu văd un noroc enorm de mare faptul că mă atrag doar persoanele de genul se sexul feminin și că nu mă atrage masculinitatea, bărbatii deloc, văd ca cel mai mare noroc din viața mea, faptul că Dumnezeu m-a lăsat așa.
Asta este povestea mea despre orientarea mea sexuală și romantică doar pentru feminitate, iar pentru masculinitate având mai mult o repulsie. Bărbați din viața mea îi apreciez, asta nu are legătură cu acest lucru.

Am uitat să precizez faptul că nu am avut nici o relație cu nimeni și că nu m-am atins de o femeie în viața mea.

| NinjaLegendMan a răspuns (pentru D7Alina777):

Draga mea Alina. Asculta sfatul meu, te rog. Nu este bine si nu sunt deloc de acord cum au procedat cei din grupul respectiv. Noi ca si crestini iubim pe oameni dar uram pacatul, pentru ca ii vedem adevarata natura. Eu te iubesc si pentru asta iti scriu, nu pentru ca vreau eu sa ies in evidenta sau pentru a te jigni, ci vreau ca adevarul sa straluceasca.
Totusi, vreau sa intelegi ca noi ne nastem (fiecare dintre noi) cu pacat (suntem atrasi de pacat inca de mici). Faptul ca iubesti genul Feminin cu o iubire agape, nu este rau, desi trebuie sa iubesti si barbatii la fel. Dar daca iubesti genul feminin, asemenea cum iubesti un barbat si vrei sa intretii relatii sexuale cu ea, atunci este pacat. Dumnezeu spune clar in vechiul testament ca este pacat. Deci, te rog intelege lucrul acesta, inteleg ca poate te-ai nascut cu aceasta atractie, dar lupta-te cu tine insuti sa o tii in frau si sa nu treci linia rosie.
In 1 Corinteni 10:13 spune ca Dumnezeu care e credincios, nu va ingadui sa fim ispititi peste puterile noastre, ci impreuna cu ispita a si pregatit locul ca sa iesi din ea si sa o poti rabda. Din acest verset reiese ca nu putem sa avem nicio scuza inaintea lui Dumnezeu daca pacatuim, nu putem spune ca :"Asta mi-a fost scris in ADN" sau "Nu am putut sa ma controlez"etc.
Deci te rog, Alina, intelege ca nu este normal sa iti doresti relatii sexuale cu acelasi sex. Totusi, poti sa te lupti impotriva acestei ispite, si sa nu lasi pacalita de cel rau. Viata e scurta si cum spunea Isus : "Ce-ar folosi unui om sa castige toata lumea daca si-ar pierde sufletul", acum in cazul tau, ce-ar folosi unui om sa se murdareasca si sa pacatuiasca pentru ca ii place, daca si-ar pierde sufletul?
Dupa cum scrii, observ ca esti o fata citita, educata. Te rog, intelege ca nu e normal, acest val a aparut acum nu de mult, in care se incearca sa se normalizeze toate prostiile, lucrurile scarboase, schimbarile de sex si ce mai poate sa-i treaca unui om prin cap. Vedem clar ca lumea vrea sa ne spele pe creier si sa nu mai deosebim virtualitatea de realitate, si din cauza asta sunt multe sinucideri, depresii, tristete etc.
Te rog, placa-ti sfatul meu, caci vreau sa fii pe calea ce buna. Multumesc de atentie! O zii frumoasa!
P.S De apreciat faptul ca nu te-ai atins de nicio fata pana acum. Lupta-te si nu lasa ca cel rau sa te faca sa te murdaresti.
O zii binecuvantata!

Nu iubesc agape, ci romantic.
Ai spus "dacă iubești femeile asemenea cum iubești un bărbat" - faza e că nu am iubit vreodată romantic un bărbat, nu iubesc la fel în nici un caz, pentru că sunt atrasă de femei
Sunt o grămadă de oameni cu alte orientări care au făcut terapii religioase să "scape de ea", iar prin aceasta terapie nu numai că nu s-a ajuns niciodată la rezultate dar acei oameni s-au ales cu traume pe viață și cu stima de sine enorm de scăzută în urma acelor terapii, mulți și-au luat și viața
E ceva ce 100% nu se poate controla, la fel cum nici tu nu poți schimba de la heterosexual in cazul în care ești heterosexual, la să îți nu îți mai placă femeile și să îți placă bărbații
Oricât ai încerca să o schimbi nu poți, la fel și eu.
Dacă Biblia spune că femeile nu au voie să iubească romantic alte femei, înseamnă că Biblia nu e adevărată iar religia asta este falsă, simplu - pentru că e ceva ce a ales creatorul pentru mine, nu am ales eu să mă atragă doar femeile să fiu homosexuală.
Eu clar nu mai am ce căuta în ea și cred că și tu ai face la fel dacă ai fi fost în locul meu.