Cei/cele care spun că orientările sexuale și romantice sunt o alegere sunt pur și simplu inculți, ignoranți și needucați. Orice om decent știe că sunt înnăscute/genetice și că e perfect normal să fii într-un fel sau altul, oricare ar fi acesta.
Eu sunt bărbat de 24 de ani AroAce (aromantic și asexual), dar și apothisexual și apothiromantic (adică complet dezgustat/scârbit de orice ține de sexualitate sau romantism). Pur și simplu așa m-am născut.
Tu esti la modul ca daca prostii ar avea luminite, tu ai fii mereu pe avarii.
Draga mea Alina. Te rog asculta-mi sfaturile si pune-le la inima, caci viata ta sta in ce spune cuvantul lui Dumnezeu.
Si eu sunt din religia penticostala ( si nu e doar o religie, sa stii ca slujim unui Dumnezeu VIU, care vede tot ceea ce facem ) si El ne vorbeste prin biblie.
Biblia condamna clar (in vechiul testament si in noul testament ) homosexuali, lesbienele si ce mai sunt catalogandu-le drept pacat, lucruri scarboase.
Numai faptul ca e pacat ar trebui sa te faca sa te mai gandesti. Te rog intelege ca lumea virtuala nu este cea adevarata, toate prostiile ce se spun pe internetul acesta iti promit fericirea (fiind condusa de cel rau) si ai sa ajungi sa sesizezi ca nu acolo se afla fericirea, ci rusine, pacat, tristete etc.
Nu iti stiu viata ta vum ai trait-o pana acum, poate nu ai avut un tata iubitor si aceasta te-a facut sa nu mai simti nimic pentru barbati in general.
Te rog, ia in considerare ce iti spun, in cuvantul Domnului gasesti fericirea! In curatie gasesti puterea, un cuget curat te face multumitor, si pazind legea Domnului gasesti viata!
De cand e lumea cei care practicau sex cu acelasi gen, erau priviti ca oameni cu probleme psihice. Cum de acum este o normalitate? Nu ti se pare ca internetul ne suceste creierul.
Toate pacatele numite in biblie sunt normalizate, iti dai seama?
Is vremurile din urma, se vede clar, nu se mai promoveaza buna educatie, imbracamintea decenta, bunele maniere, vorbirea respectabila etc.
Te rog ia-mi sfatul, pocaieste-te si intoarcete la Dumnezeu, caci El te iubeste cum nu te iubeste nimeni de pe acest pamant si El e singurul care poate sa iti dea fericirea.
Te rog, daca mai ai vreo intrebare, sunt aici sa iti raspund.
Hai să te lămuresc și să îți spun povestea mea legat de acest lucru.
Tatăl meu este cel mai calm și iubitor bărbatul, este cel mai bun tată din lume mai pe scurt.
Până la 14 ani nu am avut telefon.
Prima dată când m-am îndrăgostit a fost la 13 ani, de o fată de la școala duminicală. Nu mi-am pus niciodată întrebarea că aș fi diferită de restul fetelor și că e ceva ieșit din comun, nu m-am gândit nici secundă, credeam că la toată lumea le plac femeile și nu bărbații, iar faptul că femeile se consideră sexul frumos întărea și mai tare credința asta + faptul că am realizat că îmi plac fetele și nu am avut niciodată îndoiala că aș fi diferită (asta din cauza religiei homofobe). Credeam că femeile se căsătoresc doar pentru că așa se face, nu din iubire, nu credeam că o femeie poate iubii un bărbat.
La 15 ani am auzit prima dată că " femeile se căsătoresc din iubire" dar am văzut că mi-a scris asta un bărbat deci nu am luat în serios că m-am gândit că nu are de unde știi el, fiind bărbat. Eram împotriva căsătoriilor de același sex pe atunci.
Până la 16 ani nu am auzit de LGBT, nu știam nici măcar cum arată concret organele sexuale, feminine și masculine, dar mai ce este ăla act sexual. După ce am aflat ce este actul sexual dinte bărbați și femei am rămas cumva cu o "traumă" să zic, am impresia că de atunci viața mea e cu cel puțin 50% mai gri. Tot atunci am văzut pentru prima dată femeie care să spună "nu am avut atracție pentru femei niciodată, am doar pentru bărbați" - asta m-a șocat puțin, am aflat din în ce mai mult cu trecerea timpului că sunt diferită și că e posibil să fie destul de multe femei cărora să fie atrase de bărbați și deloc de femei.
Am intrat pe un grup de whatsapp creștin iar cineva a adus în discuție LGBT, - eu am scris un comm. că am atracție doar pentru fete, fiind fată, după care a venit un val de insulte în continuu, mie nu mi-a venit să cred, dar nu m-am simțit deloc atacată, fiincă nici nu aveam cum, nu e ceva ce am ales eu, le-am și spus că e ceva ce a ales creatorul ca eu să fiu așa și că maxim îl atacați de fapt pe el că pe mine în mod direct nu are cum, doar e ceva cu care m-am născut, orientarea este stabilă de la naștere, scrisă în ADN. Mi-am dat seama că nu mai pot sta în această religie fiincă simțeam cum toți penticostalii mă urăsc doar pentru că m-am născut - am ieșit treptat din această religie parțial. Asta chiar dacă am observat că în biblie nu spune nimic de interzicerea iubirii sau atracției, spune maxim despre folosiri de corpuri - despre acțiuni, care nu prea au legătură cu iubirea. Nu poate determină faptele de tip acte sexuale orientarea cuiva - sunt bărbați hetero care au făcut asta cu bărbați și gay care au făcut cu femei, asta nu le schimbă nici cu 1% atracția lor stabilă din perioada fetală.
Până acum la 21 de ani m-am îndrăgostit de vreo 7 femei, iar dragostea asta se simte ceva enorm de puternic și de plăcut. Sunt conștientă că nimeni nu poate controla așa ceva, nimeni nu poate oprii să nu îi domine în minte persoana iubită după care să se simtă super de bine din cauza asta, fiincă este ceva care este stabil de la naștere, ceva care ne este stabilit în ADN, iar eu văd un noroc enorm de mare faptul că mă atrag doar persoanele de genul se sexul feminin și că nu mă atrage masculinitatea, bărbatii deloc, văd ca cel mai mare noroc din viața mea, faptul că Dumnezeu m-a lăsat așa.
Asta este povestea mea despre orientarea mea sexuală și romantică doar pentru feminitate, iar pentru masculinitate având mai mult o repulsie. Bărbați din viața mea îi apreciez, asta nu are legătură cu acest lucru.
Mă bucur că spui asta. Fiecare ne naștem cu orientarea stabilă în ADN din perioada fetală, nu se poate schimba. Exact, orice om normal își dă seama de acest lucru.
Eu sunt homoromantică 100% dar mai puțin homosexuală, nu știu cât exact dar mult mai puternică cea romantică
Nu văd ceva plăcut în folosire de corpuri și nu văd să aibă legătură cu iubirea. Dar îmi place și mă atrage tot la corpul feminin și la feminitate.
Am uitat să precizez faptul că nu am avut nici o relație cu nimeni și că nu m-am atins de o femeie în viața mea.
IEHOVADUMNEZEU întreabă: