Toate generatiile au trecut prin faza asta, erau hormonii adolescentei. In generala erau cu visele, la liceu se trecea direct la actiune. Aveam colegi d-astia care erau h,, o,, r,, n,, y mereu, unul era atras rau de o profesoara mai tanara care arata bine, nu mai stiu ce preda aia dar l-a scos la tabla cand ii curgeau balele dupa ea, eu stateam cu asta in banca, stiu ca voia sa-mi arate ca i se sculase dupa ea (cat de handicapat era) si a vazut profa ca vorbea si l-a scos la tabla, a fost o intreaga provocare sa rad sa nu ma auda profa, de obicei nu prea imi iesea. La liceu era altceva, cel putin dupa clasa a 10-a era alta maturitate, nu se vorbea asa mult de sex, nu se calareau pe banci.
Normal ca am avut colegi care faceau asa, si acum 30 de ani cand eram eu clasa 8-a.
Oamenii is aceiasi, copiii sunt cam la fel in general, genetica nu se schimba, tot nebuni suntem la tinerete.
Unii, nu toti.
Aia de 13 ani a zis ca nu-i place de nici unu, ca nu-i place, nu ca se calaresc aia, ca daca era unu sa arate bine si sa o atraga, nu mai conta ca se calareste cu nu stiu cine asa in joaca.
"ca daca era unu sa arate bine si sa o atraga, nu mai conta ca se calareste cu nu stiu cine asa in joaca."
Ba contează. Desigur, nu pentru toate, doar pentru alea care au ceva în căpşorul ăla.
Nu conteaza, ca si daca au ceva in capusor, atractia e genetica din creieru reptilian, n-are nici o treaba cu inteligenta, cand te ia flama, orice face ala ierti si vezi ca nu e asa problema.
O da, am avut destui.
In liceu am avut norocul sa nu mai am, dar in generală aproape toți.
Nu. Imi amintesc totusi ca atunci cand eram parca intr-a 11-a a aparut stirea asta https://m.click.ro/......-bobocilor
Da,țin minte scandalul ăsta, tot într-a 11-a cred că eram şi eu. Oricum,mi se par penibile balurile astea în general,şi fără să se întâmple ce s-a întâmplat aici.Din câte țin minte, n-am mai citit acum, ăsta n-a fost organizat de liceu, ci doar de elevi, n-au fost profesori acolo.
Nu stiu detalii, stiu ca se dusese pe atunci vestea. Da, chiar sunt penibile. Asta cu bananele cica ar fi fost una dintre "probe".
Ştiu,toată lumea vorbea despre el atunci, deja mă şi săturasem de întrebarea "ce părere ai despre asta?".N-ar fi primul caz de genul oricum.Am o amintire foarte vagă cu altul de acum câțiva ani buni tot cu ceva "probe" cu tentă sexuală, dar aici chiar nu mai ştiu detalii.
O fetita?
La varsta aia e fata in toata firea.
Da am avut, ba chiar eram unul dintre ei. Si sincer nu imi pare rau ca mi-am trait copilaria. Pe cand altele la varsta de 13 ani o sugeau prin parcari si fumau prin wc-uri sa nu le prinda cineva. Le-am parat pe toate
Nu am avut asa multe colege dar si alea care le-am avut prea putine erau cuminti si suportabile.