| Wrestlingbataie25 a întrebat:

La locul de munca daca ai probleme cu vreun angajat e indicat sa spui sefului, apoi daca nu inceteaza poti sa te duci la politie? Nu se numeste hartuire faptul va un meltean are ceva cu tine la.job?

2 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

Trebuie să-le spui Adevărul că te hărțuiește la locul de muncă!

| FreddieM a răspuns:

Șeful are obligația legala sa ia masuri când sunt tensiuni între angajați, cu atât mai mult cand e vorba de hartuiala. Tipul asta de comportament aduce daune nu doar ție, ci tuturor, inclusiv pe linie profesională. E un lanț de consecințe. În trecut, aveam nevoie de colaborarea unui coleg, și după ce mi s-a adresat într-un mod necorespunzător, am raportat la șef, explicandu-i consecințele unui asemenea comportament, în primul rand psihic, nu eram capabil sa ma mai concentrez pe obiectivul muncii mele, iar pe viitor îl voi evita pe acel coleg, nu vom mai colabora, I detrimentul bunului mers al companiei. L-a chemat în birou, și-a cerut scuze, am dat mâna și s-a terminat acolo.
Fa la fel, vorbește cu superiorul tău și cere-i sa rezolve situația ca tu în stres psihic nu poți lucra eficient. Mult succes
Cheers