| TheWorstNightmare a întrebat:

La mine la scoala este o clasa care se zice ca e bantuita. S-au intamplat lucruri ciudate acolo, cum ar fi:
Acum doi ani eu si niste colegi am fost acolo sa vedem ce se intampla si am gasit pe catedra o vaza cu flori, dupa 2 pauze am fost iar si nu am mai casit florile. Un clec s-a uitat sub catedra si le-a vazut, dupa aia a inceput un miros puternic de mortaciune. Creta s-a lipit de stabla si a inceput sa o manzgaleasca.Cand sa plecam din clasa aia, cel care s-a uitat sub catedra a ramas lipit de usa si cu picioarele in aer.
Acum o luna am sta la ora de istorie in clasa aia si usa s-a deschis de cateva ori si toate geamurile si usile din scoala erau inchise.Acolo nu eram doar eu, era toata clasa si acolo s-a tinut ora, ca la mine in clasa era o sedinta cu parintii.

Răspuns Câştigător
| simona223 a răspuns:

Faceti un film si bagati-l pe youtube

12 răspunsuri:
| Gumã a răspuns:

laughing du-te ma.

| Kuzco a răspuns:

Cata imaginatie. uimitor!

| FucktheSystem a răspuns:

E bîntuită de elevii care au rămas repetenți.

| Pumpkin a răspuns:

Te-ai inspirat din "Fenomene stranii"
Buhuhuuu!

| TheWorstNightmare explică:

Eu chiar nu mint, e adevarat, am vazut cu ochii mei, as fi facut si un film dar nu aveam telefonul la mine

| LoL a răspuns:

Cata imaginatie... unde stai sa vin cu un preot sa facem o exorcizare.sa vezi ca dupa aia colegul tau nu se mai lipeste de usa cu picioarele un sus.ci cu picioarele in jos laughingrolling on the floorrolling on the floor

| Ryuzaki a răspuns:

Te felicit pentru imaginatia ta, oarecum inspirata din fenomene stranii.

| MiHaI a răspuns:

E frumos da nu prea

Eu pot sa jur ca asta am vazut, voi puteti sa nu ma credeti, dar e adevarat, dar voi faceti ce vreti, eu va zic doar asa, sa va avertizez ca asa ceva nu se intampla numai in filme, se intampla si in viata reala.

| DeeDee a răspuns:

Si cand chestia asta se intampla in viata reala, tu ai curaj sa intri in sala aia a doua oara? Sau sa se tina vreo ora acolo?

Merg mereu in clasa aia si de fiecare data e si mai mai ciudat