La multi ani tuturor si din partea mea!
In special verisoarei mele pe nume Elena si care din pacate este in spital.
Multumesc! La multi ani si din partea mea celor care isi sarbatoresc ziua de nume! Constantin
Multumesc in numele pisoiului meu, pe care il cheama Costica, pentru ca s-a nascut in aceasta zi acum 4 ani, La Multi Ani si tie daca este cazul.
Multumesc mult, aceleasi urari si pentru ceilalti sarbatoriti dar si membrilor marii familii TPU!
In ziua care va surade-n prag
Si-i purtati frumosul nume,
Eu va doresc tot cei mai drag
Si mai frumos pe lume.
La multi ani, norocul sa va zambeasca in fiecare zi, sanatatea sa va acopere iar fericirea sa-si mentina zambetul pe buze.Inca o data La multi ani! tuturor sarbatoritilor.
Mai bine mai târziu decât niciodată, nu? deci:
La mulţi ani Elene şi Lenuţe, Constantini, Costeli şi cum or mai fi alte derivate! Să aveţi parte de tot ce vă doriţi şi mai ales de sănătate, că-i mai bună decât toate! :*
Mesaje pentru oameni, pentru animale, pentru betivi, toate au o gingasie si sensibilitate a lor, simti sinceritatea cuvintelor care sunt adresate cu drag, sa ne bucuram de numele date de parintii nostri. Un bujor -floarea sarbatorii de 21 mai - din partea mea pentru toti cei ce poarta aceste nume.
La multi ani si din partea mea. Si sunt total de acord cu Bro la faza cu cinstea
LA MULTI ANI tuturor cu numele de Elena, Constantina, Constanta...Constantin ...etc. :*
Cred ca initiativa ta este laudabila. Intr-adevar azi de Sfintii Constantin si Elena, noi toti de pe TPU dorim tuturor celor ce sarbatoresc ziua onomastica, sa aiba parte de multa sanatate, sa fie cu inimile pline de sentimente calde de iubire pentru cei din jurul lor, pentru familiile lor si sa fie fericiti ca si-au largit grupul de prieteni cu noi toti. Sper ca urarile noastre sa aduca un plus de bine in viata lor.
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: