Da. Daca imi spui ca nu va trebui sa-mi arati ce țară e cu adevarat independentă
Rusia si America. Si China. Si Franta. Si Anglia. Si Spania. Si Japonia. Si Germania. Dar noi nu suntem. Suntem ingropati in datorii.
Daca pentru tine criteriul datoriilor stabileste daca o țară este independenta sau nu ar trebui sa te uiti care este datoria Statelor Unite.
America are mai multe datorii decat exista bani pe planeta.
Asta cu datoriile am zis-o ca si idee. Noi nu de aceea suntem dependenti. Cred ca poti realiza si tu de ce suntem dependenti de marile puteri.
America e cea mai îngropată în datorii țară pe planetă și ai pus-o în cap de listă. Argumentul tău e în contradicție absolută. Dacă e vorba că lipsa de datorii = mai multă independență(că așa ai zis) România e o țară chiar independentă Față de SUA nici nu se compară. Ce țară nu are datorii?! Banii de unde îi iau?!
Am zis ca si idee. Ca pentru o tara mica e rau sa aiba datorii, pentru cele mari nu e rau. sta e cel mai mic motiv pentru care zic ca suntem dependenti. Suntem sclavii NATO si UE. Ori asa dau ai nostri de inteles.
Păi și celelalte țări nu sunt tot sclave NATO sau UE?
Alea le conduc [Franta, Spania, Italia, Anglia, Germania si SUA].
MadaAwwr întreabă: