Mă cheamă Măriuţa şi sunt tot tristă. Urarea ta n-a avut niciun efect asupra mea.
La multi ani Mariuta si imi pare rau sa aud ca esti trista.Nu pot face minuni, mai ales imediat.
Fii BINECUVANTATA.
Mulţumesc.
Hmm, mi-ai reamintit că trebuie să îi spun la mulți ani mătuși mele că și ea mi-a zis mie de sfântu Ion.
LA MULTI ANI si din partea mea.Ani multi si sanatosi sa aiba.
Fie BINECUVANTATA.
Mulțumesc asemenea, ivancea.În caz că și tu ai o Marie în familie la mulți ani și din partea mea.
Multumesc,dar nu am fericirea de a avea un nume SFANT in familie.
Am o matusa care o chema Maria, dar spune ca sarbatoreste de 8 septembrie
O verisoara, dar a plecat
Aaaa si pustiul de care am avut grija, Marian, dar e in tabara.
Prin puterea pe care o am, ii binecuvantez in numele MARIEI.De ce serbeaza matusa pe 8, vorbim, dar nu vreau sa ocup spatiu aici.
Multumesc si ma bucur ca te avem printre noi!
Multumesc si eu...stiu ca multi ar vrea sa dispar.Dar nu mor caii cand vor cainii!
Te asigur ca nu esti singurul!
Din moment ce respectam regulile de pe acest site plecam cand vrem noi!
Ştii ce e ciudat? Mă cheamă Alexandra şi deşi mai am un prenume, care vine de la Maria (unul oribil din păcate...), puţinii care ştiau asta mi-au zis "La mulţi ani, Alexandra"
Iti spun si eu La multi ani! Acei putini care stiau, bucura-te ca nu te-au uitat.Nu inteleg de ce consideri acel nume oribil, dar ca si celorlalti, iti spun:fii BINECUVANTATA.de sanatate si noroc sa ai parte.
Mulţumesc
Astazi teoretic nu se serbeaza nimic, pentru ca Maria a murit azi...
Dar oricum... La multi ani!
Azi nu vreau sa intru in polemica. Daca nu ai inteles semnificatia acestei zile SFINTE poate o vei face mai tarziu.Pace tie.
O voi face mai tarziu? Cat de tarziu?
Am zis doar ca nu se serbeaza azi ziua de nume...
Este doar parerea ta.Stii ce inseamna numele ales de tine pe site in vorba populara? Te rog, nu incerca sa imi spui semnificatia zilei de azi.Fa-o cu altcineva.O zi buna.