Fericirea pentru mine înseamnă să fiu sănătoasă în primul rând,să am parte de dragoste şi de bani (atât cât să pot trăi fără grija zilei de mâine,să îmi permit să îmi mai iau câte ceva şi să călătoresc unde vreau,nu să am atât de mulți bani încât să nu ştiu ce să mai fac cu ei,de exemplu cum a fost Elvis Presley, deşi cred într-un fel că tot avea ce să facă cu ei, cum ar fi să ajute oamenii bolnavi care nu au bani de tratament, care nu au casă etc.). Celebritatea nu m-a atras niciodată pentru că tot se vor găsi oameni care să nu mă placă, poate unii chiar să mă urască, să îmi dorească moartea.Nu aş putea duce o viață liniştită, nu aş mai putea ieşi nici la un suc neînsoțită de gărzi de corp şi fără să nu fiu asaltată de oameni care mă plac sau de ce nu să mă aştept din clipă în clipă să mă trezesc cu un glonț în cap.
Daca am sanatate am de toate, daca nu am sanatate nu am nimic logic pentru ca sunt MORT
Sanatate clar, daca o ai, restul vin de la sine. Banii, fericirea si dragostea chiar daca dispar din viata ta,, ele mai apar, sunt regenerabile, sanatatea e o data in viata, din moment ce ai pierdut-o...e gata, poti sa ai cati bani vrei, cate femei vrei, esti terminat.
Cred că-ți dai seama că banii nu-ți vor asigura nici sănătatea, nici fericirea...
Man eu nu sunt idealist, eu sunt realistic, nu cred in fericire, este doar o descarcare de chimicale in creier, am cautat in ultimi 5 ani fericirea prin dulcuri, coca cola am ajuns la un pas de diabet si cine cate boli o sa am din cauza asta, cred ca stapanirea de sine mi ar fi adus o stare de liniste, imi doresc sa i am pe cei dragi =cand i privesc sunt fericit
Aș fi tentat să aleg sănătatea, dar mai devreme sau mai târziu, tot în deal la Pacea voi ajunge.
Așa că aleg să crape toți dușmanii că să am companie " plăcută " pe lumea " ailaltă ".
Acesta a fost un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Sanatate si frumusețe veșnice. Pentru restul as avea suficient timp sa le gasesc.
Imi doresc sa iese afara din casa, pana nu sun la polite
In Romania nu exista zane bune, exista doar zane ciorditoare
Da, se poate.
Nu vei mai trăi 91 de ani, vei trăi doar 85. E bine așa?
Nici zanele nu mai sunt ce-au fost odata!
Parca ziceai ca e buna .
Indiferent ce alegi nu le aisgură pe celelalte, nu le putem avea pe toate și totul este trecător, totuși aleg banii care îmi întrețin sănătatea și fericirea, de asta am nevoie acum.