Acum am citit mesajul si am si trimis SMS la 848, donand suma de 2 Eur, poate nu este mult dar cred ca, daca fiecare am face acest lucru, o viata ar putea fi salvata si acest lucru este important pentru fetita Maria, familia ei, precum si pentru noi toti, care suntem cu sufletul alaturi de familia ei.
Viata pe unii oameni ii incearca inca de mici, iar noi ceilalti care am avut norocul sa fim sanatosi, trebuie sa fim alaturi din solidaritate cu cei aflati in suferinta, aceasta fiind calea de a si multumi Bunului Dumnezeu ca pe noi ne-a aparat de acest gen de incercari, care te lasa fara speranta si la sfarsit fara viata, daca cei din jur trec indiferenti la necazul altora.
Sper ca aceasta campanie sa aiba succes si o felicit pe Dara pentru faptul ca, afland ce se intampla, ne-a sesizat si pe noi, pentru a fi partasi la acest act de solidaritate umana.
Va multumesc eu in numele Mariei, pentru ca a-ti facut ceva sa o ajutati!
Nu ma asteptam la atata indiferenta la chestiune atat de grava, dar asta e! Se pare ca orgoliile ranite conteaza mai mult decat drama unui copil nevinovat! Stiu ca nu se face primavara cu o floare, dar e mare lucru sa poti ajuta, cat de putin pe cineva, in fiecare zi. Te inalta ca om si macar pentru cateva clipe iti dai seama ca necazurile tale sunt o nimica toata pe langa tragedia altor oameni!
Este ingrozitor sa fii in locul parintilor ei. Am trimis si eu un sms, o sa-mi conving prietenii si colegi sa faca la fel, dar parerea mea este ca Ministerul Sanatatii ar trebui sa faca ceva pentru copilul asta. Cum poti sa spui senin unei mame ca daca nu sunt fonduri sa vina peste un an?! Eu sper ca fetita sa poata fi tinuta in viata cat de mult posibil cu sms-urile noastre... pana se vor decide cei de la Minister ca au banii necesari.
Tocmai i-am luat telu tatei si am trimis mesaj...ca eu nu prea mai am credit . imi pare rau pentru saracuta fata...asa mica si bolnavioara! hai sa fim oamenii cu totii si sa nu ne gandim ca 2 nu este mult dar poate salva viata ei...
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: