cami
| cami a întrebat:

La reuniunea de 10 ani de la terminarea liceului, poti sa vii insotit de sot/sotie? Sau este musai ca doar cei ce-au facut parte din clasa respectiva, sa vina, nu si partenerii lor?

Răspuns Câştigător
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

In general toata lumea se duce cu perechea. Atunci cand se fac invitatiile si nu se interzice... se presupune ca poti veni cu cine vrei, dar trebuie sa anunti cate locuri retii la masa. Eu am fost cu sotul meu la intalnirea lui de 10 ani si m-am distrat foarte bine, la fel si la cea de 25 de ani. Si el a fost cu mine. Dintre colegii mei au fost unii care nu au fost decat la ora de dirigentie - bineinteles ca acolo am mers fiecare neinsotit - iar altii nici la restaurant nu si-au adus perechea din diverse motive, unele pecuniare, altele de alta natura. Totusi in general oamenii erau perechi. Oricum de distrat ne-am distrat toti gramada...

11 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Bineinteles ca poti. Eu chiar as vrea sa vina, indiferent daca eu o sa am sotie sau nu. Ar fi o mare bucurie sa vad cum fiecare si-a gasit linistea si s-a asezat la casa lui/ei, si as fi incantat sa vad si cealalta jumatate si sa-l dau de gol de prostiile facute acum cativa ani. Si sa-i arat pe cine a luat de fapt. rolling on the floor

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Eu am fost cu sotul.

| lia a răspuns:

Sigur ca se poate, dar asta tine si de ceea ce-ti doresti tu in acel moment. De exemplu, acum cateva luni, a avut unchiul meu intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului. El a gasit de cuviinta sa nu vina cu sotia, pentru ca nu se poate lauda cu ea.tongue

cami
| cami explică:

@shadow, bine punctat smug. Eh am terminat liceul laughing .nu

cami
| cami explică:

@alexdop21, a fost o gluma cu laudatul. Daca peste tine a dat norocul, n-o sa vii in fata aluia care e sofer, sa-ti etalezi superioritatea. Sa inteleg ca tu n-o sa vii insotit tongue

cami
| cami explică:

@NicuNebunu, asta intreb si eu : Trebuie sau nu?

kratos
| kratos a răspuns:

Depinde de cei care organizeaza si unde organizeaza. Asta tine de colectiv si diriginte si organizare.Eu as vrea sa merg cu sotia la intalnire happy dar nah sa traim pana atunci.
Ai terminat liceul?tongue

| alexdop21 a răspuns:

Pai ce rost are sa vii si cu sotul? Adica nu vad rostul, doar sa te lauzi sau ce?

| paul0013 a răspuns:

Da....eu zic ca e ok si am vazut ca multi fac asta.....adica sa ai si cu cine sa te lauziwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Dacă în invitație nu se specifică că nu trebuie să vii însoțită, implicit poți veni cu cineva (soț, prieten, etc.).
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai noi la intalnirea de 60 de ani de la terminarea facultatii, trebuia sa mergem cu parintii si cu aprobarea bunicilor.altfel nu aveam voie.