Printre altele, Pro tv&Cosmote nu au afişat în clar numărul de voturi care l-au făcut câştigător pe ţigănaşul ăsta de Ţuţu cu apucături predelincvente. 25% nu mă mulţumeşte.
Şi-n plus, şi-aşa, numai după procente... un sfert l-au vrut p'ăsta, se cheamă asta că merita să câştige?
Nu e vb de cine asculta opera, e vorba de vocea lui de admirat, o voce pe care Adrian Tutu nici nu isi poate imagina sa o aiba. A castigat, dar a castigat din mila si nu pentru talentul pe care il are ci pentru tragedia pe care a facut-o. Se spune ca ar fi fost sponsorizat...si persoanele(majoritatea) care nu tineau cu el nu au votat de loc(ex:eu) iar aceste persoane se revolta acum
Da asa este, nici eu nu il favorizez pe Adrian dar mi se pare corect cum a castigat pentru ca eu am citit o gramada de bloguri si pe toate scria ca o sa il voteze multi oameni si acum il injura si arunca cu pietre in el. Este stilul romanului intr-adevar poate nu a meritat sa castige dar mi-a parut bine de el pentru ca m-a facut sa ma simt ceva mai patrioata pentru cateva minute.Asa ca sa nu mai zica nimeni nimic pentru ca toti l-au votat sa il suporte si sa nu mai faca atata circ... stilul romanului : voteaza cazul si apoi realizeaza ca nu merita sa castige.ASTA E!
Romanii au dat dovada de prostie cand l-au votat pe Adrian Tutu.Narcis e "fenomen" nu "talent". emisiunea se numeste "romanii au talent" nu "romanii au un vis". ultima data cand romanii au dat dovada de prostie colectiva a fost atunci cand basescu a iesit iar presedinte.
totusi, cred ca adrian tutu nu mai avea nici o sansa sa-si indeplineasca "visul" daca nu castiga. narcis sigur are un viitor stralucit si fara banii aia.
Hello! Si eu sunt de o parere cu tine, dar si cu ceilalti care ti-au scris. Oricum si viata celorlalti care au ajuns in semifinala s-a schimbat.Sunt convinsa ca cineva ii va "ridica" la statutul de vedeta adevarata!(nu ca orice pitipoanca sua cocalar ele/ei nu ar trebui numite vedete
Pa, pa.
Pe noi nu ne-a impresionat vocea lui Adrian Tutu, ci povestea vietii lui si versurile compuse de el. Daca gandeam corect (noi, romanii) Narcis Iustin Ianau ar fi trebuit sa castige (dupa talentul lui).
Ase ee in Romania.nai ce sa fac, si eu ma bucur ca a castigat tutu:Xchiar daca multi spun ca a castigat cazul si nu talentul mie imi plac versurile lui pe care le compune din inima:X.si ai dreptate dupa ce ca lumea la votat acum comenteaza
Din cate am auzit se spune ca cei de la televiziune nu au tinut ont de votul publicului.se stia de o luna cine va castiga.si unora nu le convine ca a castigat intrucat, in comparatie cu narcis, adrian tutu era un caz social si narcis chiar avea talent.nu e vorba de ce gen canta, ci de talentul pe care il detine.eu mi-am spus parerea:*
Veronik_2695 întreabă:
adelina682 întreabă: