anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La scoala este o fata de la 5a si eu sunt la 5b. Ea se crede ffff tare.Are un iphone, ipad si are 3 restaurante, 1 hotel casa in Grecia si Anglia, cel putin asa zice ea dar nu prea o cred, dar are bani si lumea o crede BOGATA poate asa este. La scoala toti se strang in jurul ei pentru are bani si iphonu' ala. Banii pe care i-am avut eu nu i-a avut si n-o sa-i aiba niciodata. Din 2008 de cand a venit criza nu mai este cum a fost ( din clasa a2a). Ea are numai note de 5 eu am 8 9 si 10.Eu vreau sa fiu ca ea doar ca nu stiu ce sa fac trebuie' sa imi iau un telefon imi iau Galaxi S2. Ce altceva sa fac. Aaa si se imbraca numai de la Zara.

Răspuns Câştigător
| pitiiik a răspuns:

Gnadestete asa. daca ea ar ramane fara nici un ban nu ar mai sta nimeni cu eawinking deci fi uh insuti. chiar daca nu ai 200 de prueteni. macar nu esti prefacuta ca si ea

9 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Ma intreb oare ce castiga lingaii atunci cand isi cauta prieteni bogati. Fiecare cu viata lui, cu averea lui, si cu prostia lui. Daca se lauda la voi, si se da mare atat, e mai saraca decat crede, si educatia ce o primeste acasa lasa de dorit. Nu trebuie sa iti iei nimic mai scump decat ea ca sa pari mai presus. Fa-i concurenta prin felul cum te porti si cu cat esti de populara si de treaba. O sa vezi ca pana la urma o sa ramana doar cu banii si cu prieteni falsi. Nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa ajunga cand o fi mare. Nu incerca nici sa o copiezi si nici sa o intreci. Poate o sa isi dea seama mai tarziu ca banii nu inseamna totul.In plus se lauda cu banii si restaurantele rudelor nu ale ei personal.Cand le-o avea pe toate pe numele ei atunci sa se laude, pana atunci nu are cu ce. Bafta! :*

| istoleyourcandy a răspuns:

Sti cum e o vorba:
''Fi tu insati, altcineva este deja luat.''
Si taicameo a fost profu lu Smiley si nu stau sa ma laud la toti cu asta! Atata timp cat nu e ea vedeta degeaba se lauda... oricum nu conteaza numai banii(prietenii falsi te palc pentru bani) conteaza inteligenta si sufletu, ceea ce tu ai sigur in comparatie cu ea.

| CosmiNeeel a răspuns:

rolling on the floor,stai calma fi tu degeaba esti bogat si prost

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai...pitiiik ai dreptate. toti colegii ei au aceeasi parere.babyisabela ai dreptate. Dar ea sta la bloc si minte ca sta la curte.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pardon 5

| sioparlika a răspuns:

Cu toate ca esti mica si nu intelegi...ar trebui sa te bucuri si sa te mandresti ca lumea te apreciaza dupa inteligenta si dupa comportament si nu dupa bani.ai sa vezi ca in viata banii nu inseamna totul. sfat: fii tu insati si o sa ai de castigat. ea va deveni una din multele pitzipoance care au creierul cat o nuca.

| DAVspeed a răspuns:

Nu conteaza cati bani ai pentru ca copiii aia stau cu ea doar pentru bani ei si atat

| ardnaxelaa a răspuns:

laughing pff, nu trebuie sa te impresioneze telefonul ei, tinuta sau cati bani are. lucrurile astea nu sunt importante intotdeauna ci sunt doar pe moment. pe masura ce o sa cresteti o sa va da dati seama de lucrurile cu adevarat importante in viata.in plus, dupa cum spui, observ ca degeaba are bani si tot ce si doreste daca nu are nimic in cap. tu vezi ti de invatat si nu mai incerca sa fii ca ea. crede ma, a fi tu insati te face sa te simti mult mai bine. big grin Bafta
!

| TeIubesteAstaMika a răspuns:

Nusc ce sa zic eu cred ca daca ea sar uita sau se uita ar trebui sa ii placa de tine pentru cea ce esti nu ca ai bani si nushh ce.