| owlAndreeaIrina a întrebat:

La sfarsitul clasei a VIII-a se organizeaza o serenada la care sefii de promotie spun un discurs. In ce consta acest discurs? Stiu ca trebuie sa cuprinda niste multumiri, dar mai trebuie sa fie si altceva? Si as mai putea include anumite elemente in acest discurs (glume, lucruri melancolice etc.), care bineinteles sa aiba legatura cu scoala?

Si imi cer scuze ca am incadrat intrebarea in aceasta categorie, dar nu stiu unde s-ar potrivi.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Pe lângă mulțumiri pe care trebuie sa le faci în ordine cronologica (învățătoare, diriginta/e sau dacă s-au schimbat pe parcursul celor 4 ani trebuie să-i incluzi în discurs, profesori care s-au ocupat intens de pregătirea voastră cum ar fi profa/ul de mate și română) sa spui cam cum ai simțit ca au trecut cei 4 ani, de ce o să-ți fie dor, ce îți va lipsi, o întâmplare care ți-a rămas întipărita. Practic trebuie sa zici pe scurt cum ți s-a părut aceasta experienta.

| KinoAndreea a răspuns:

De ce nu iti intrebi dirigintele?

| owlAndreeaIrina explică (pentru KinoAndreea):

Serios? Imi raspunzi la intrebare cu o alta intrebare? Nu e ca si cum nu mi-as fi intrebat diriginta. Dar tot nu m-am lamurit.

| KinoAndreea a răspuns (pentru owlAndreeaIrina):

Desigur happy pentru ca sunteti o clasa, si dirigintele trebuie sa fie cel care sa va coordoneze, ei sunt cei care ajuta elevul cu discursul, nu noi. Dirigintele (sau eventual o profa de romana) corecteaza intai ce scrii, ce debitezi, etc. Asta s-a facut la noi la liceu si asta e logic sa se faca. Nu te-ai lamurit? Du-te la o profesoara de romana care sigur le are cu chestiile de genu si cum sa formulezi sa nu plictisesti.winking