Bună! Pe lângă mulțumiri pe care trebuie sa le faci în ordine cronologica (învățătoare, diriginta/e sau dacă s-au schimbat pe parcursul celor 4 ani trebuie să-i incluzi în discurs, profesori care s-au ocupat intens de pregătirea voastră cum ar fi profa/ul de mate și română) sa spui cam cum ai simțit ca au trecut cei 4 ani, de ce o să-ți fie dor, ce îți va lipsi, o întâmplare care ți-a rămas întipărita. Practic trebuie sa zici pe scurt cum ți s-a părut aceasta experienta.
Serios? Imi raspunzi la intrebare cu o alta intrebare? Nu e ca si cum nu mi-as fi intrebat diriginta. Dar tot nu m-am lamurit.
Desigur pentru ca sunteti o clasa, si dirigintele trebuie sa fie cel care sa va coordoneze, ei sunt cei care ajuta elevul cu discursul, nu noi. Dirigintele (sau eventual o profa de romana) corecteaza intai ce scrii, ce debitezi, etc. Asta s-a facut la noi la liceu si asta e logic sa se faca. Nu te-ai lamurit? Du-te la o profesoara de romana care sigur le are cu chestiile de genu si cum sa formulezi sa nu plictisesti.