| AlExAlExAnDrU a întrebat:

La toamna o sa fiu in clasa a8a si mi-e frica de examen! Imi spuneti si mie cum e in clasa a8a! Funda

Răspuns Câştigător
| nowar a răspuns:

Pai nu prea ai de ce sa iti faci griji.Pe primul semestru o sa fie thinking cam ca in ceilalti ani o sa ti se para ca nu e asa greu, pe al doilea semestru o sa vina partea mai grea deoarece o sa ti se faca capul in calendar cu simularile.Insa e un an, doar un an care trece foarte repede. happy

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă ai putu să ajungi până aici, înseamnă că poți să treci peste acest obstacol.
Mult succes pe mai departe!
Pa, pa.

Răspuns utilizator avertizat
| mihnea123abc a răspuns:

Nu te mint, e cam greu dar daca inveti pe parcursul anului o sa te descurci depinde de tine

| sophieLY a răspuns:

Salut!
Mie sincer imi e destul de usor. Am avut medii mari, am invatat bine, la simulari am avut note chiar foarte bune, sunt multumita de mine. Atata timp cat nu te stresezi, e ok. Inca nu imi pot da seama cum am putut lua note mari si de abia mi-am facut temele. Secretul e sa fii atent cat de cat la orele care ti se par chiar importante. Nu-ti mai face griji, ca nu e cine stie ce. Si pe mine m-au speriat cei care au fost a 8 a la noi la scoala, dar acum mi-am dat seama ca vroiau doar sa ma sperie.
Deci stai linistit ca nu e mare chestie.

| WQTS a răspuns:

E greu pentru prosti si lenesi.