Numai in Romania se intampla acest lucru. Cei care au antene satelit puse pe programele nemtesti sau cele italiene (HotBird sau Astra ) si care inteleg putin din limbile respective isi pot da seama cum se pot realiza emisiuni adevarate despre stiri, reportaje, si emisiuni culturale sau chiar de divertisment.
In comparatie, ceea ce facem noi este un adevarat circ pentru o anumita categorie a populatiei.
Totul se face din interes politic sau pentru audienta.
De suferit au in general tinerii care au discernamantul atenuat datorita varstei si fiind bombardati zilnic cu diferite 'modele ' de viata si comportament, ajung sa le ia de bune si sa le imite ulterior.
E vorba de acei moguli care au pus laba pe mass media folosind-o in fel si chip, numai cum ar fi moral nu.
Apreciez in mod deosebit felul cum se face presa in Anglia, unde majoritatea reportajelor se face no comment, asa incat fiecare are posibilitatea ( si este nevoit astfel ) sa judece dupa prisma sa acele evenimente. La noi dupa revolutie au aparut asa zisii formatori de opinie, urmasi ai acelor jalnici activisti de partid din perioada comunista. Multumesc mult, eu si multi altii putem judeca si singuri diferitele aspecte politice sau economice fara 'ajutorul' acestor papusari.
Intelectualii din pacate nu se aud in ultima vreme, oamenii de cultura si actiunile culturale lipsesc aproape cu desavarsire de pe ecranele televizoarelor. Avem in schimb parte de o ploaie de pipite, fotbalisti, agramati si tot felul de mascarici de dimineata pana seara, de te apuca durerile de cap cand butonand in disperare pe toate canalele in direct si in reluare iti apar aceleasi figuri jalnice. Au ajuns televiziunile concurente sa se bata pe prezenta in cadrul emisiunilor a acestor specimene.
Vizionare placuta!
Tu vrei sa dea posturile de scandal faliment?
Ce ne-am face noi fara statistica de la rutiera care imi da fiori in fiecare dimineata, fara crime si mai ales fara sinucideri
M-am saturat pana in gat de astea chiar imi provoaca sila
Prefer sa ascult stirile locale la radio
Eu m-am saturat de mult de stiri.Mereu arata numai despre cazuri urate! Abia mai arata chestii dragute la stiri!
Nici eu nu ma uit la tv, sa nu uitam :
Tv`ul e arma suprema a elitelor illuminati.
http://www.youtube.com/watch?v=6EOIl39W3So
Andreea_Deea_1999_quMo întreabă: