| Theo94 a întrebat:

La un moment dat o sa intrati pentru ultima oara pe site-ul asta si cel mai probabil nu o sa stiti asta.

Ce parere aveti despre asta?

Este ca fraza aceia "A fost o zi (sau seara) cand noi ne-am intalnit pentru ultima data si nimeni dintre noi nu a stiut asta"
Referindu-se la prieteni, nu imi mai aduc aminte cum era exact.

7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, așa se pare. Dacă nu mă mai vedeți pe aici, se poate să fi murit între timp.

| Drimmero a răspuns:

Ca viata e imprezibila, azi esti, tot azi e posibil sa fii caput, d-asta e frumoasa viata ca nu stii cand se incheie si iti traiesti clipa. Site-ul ca site-ul, e vorba de viata ta pana la urma.

| Mosotti a răspuns:

Cum sa nu stim ca vom intra pentru ultima data aici? Ca iti planifici asta, sti dinainte ca nu vrei sa mai intri.
Adica sa fi doar drogat sau beat sa nu iti dai seama, ce naiba.

| SilentRain a răspuns:

Probabil voii privi cu puțină nostalgie, aici am cunoscut oamenii foarte de treabă cât și javre
Am ras și m-am enervat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mi pasă de TPU, mai grav e cand îți vezi părinții pentru ultima data si alte chestii reale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am părerea că e posibil să nu fiu într-o perioadă prea bună a vieții mele, mă gândesc că mi-aș fi pierdut mințile și am devenit troll, astfel că am primit ban. Dacă s-ar întâmpla asta, nu mi-aș face un alt cont. Iar ca să ajung să-mi iau ban e clar că nu stăteam prea bine mental.

Nu știu, mă gândesc că la un moment dat o să mă opresc din a intra frecvent și o să mai intru doar așa la câteva luni, câțiva ani, să văd ce mai e pe aici. Iar la un moment dat poate mă trezesc că nu mai există site-ul sau, cine știe, mă mut în munți și n-am internet sau am Alzeihmer și nu mai știu cum se numea. Cert e că nu cred că fix ultima dată când am intrat pe site va fi o amintire(sau uitare)prea importantă. Probabil să fie doar o verificare de rutină căreia nu i-am dat multă atenție.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa fie ciudat.

Am mai patit asta cu un site.

Stateam pe acel site cand aveam 11-12 ani, aveam amici acolo, vorbeam zilnic, stateam in paralel si pe site si pe IMVU (la fel cum stati voi acum pe TPU si discord laughing ).

La un moment dat am abandonat site-ul. Am reintrat mai tarziu pe el si anumite parti ale site-ului erau desfiintate. Peste cativa ani l-am cautat din nou, din nostalgie... si site-ul nu mai exista. Pur si simplu a fost sters de tot.