anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La voi a jucat Romania fotbal cu Franta?
La mine chiar deloc... mi s-a parut ca erau doar jaloane...

7 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Ce-i drept, am incercat sa ma uit la meci, dar nu am reusit... laughing
Nu ma tineau nervii straight face

| Artemiss a răspuns:

Nasol meci...si pe mine m-au enervat... pai daca mai vroiam sa speram la calificare trebuia victorie... angry

| lia a răspuns:

Tu nu ai vazut ca Surdu a ratat cu poarta goala? Parca are piciorul in colturi. Au jucat jalnic, ca niste ciubote.

| Flav a răspuns:

Lia, unde a ratat Surdu cu poarta goala? Crezi ca era greu sa dea gol din pozitia aia? Era minge pe care trebuia s-o execute rapid fiindca avea om in spate, nu avea timp de preluare sau de vreo atingere si-a incercat subtil s-o devieze la coltul lung. Chiar a gandit foarte bine faza, dar nu a avut noroc. Putea asa bine sa suteze tare in ea, dar in proportie de 90% lovea portarul advers. Deci nu va lansati in afirmatii daca nu stiti fotbal! Urasc faza asta enorm de mult.
Mda. n-a jucat fotbal. Mie personal, de la meciul cu Italia, e primul meci in care vad determinare, daruire si motivatie. Ma baieti, voi stiti cat costa Henry, Gourgouff, Benzema, Ribery si Anelka la un loc? Cat toate cluburile noastre in tara, plus centrele de juniori si de arbitri si plus toata nationala. E greu sa faci fata la asemenea nivel. Saracul Mara incerca sa-l dribleze pe Evra, dar nu i-a reusit niciodata. Ala joaca la Manchester United, nu la Sarajevo si nici la Pandurii sau Gaz Metan din Liga 1. Baietii atat au putut, au luptat. Am jucat pe defensiva, fiindca am jucat contra unei echipe mondiale, in fata a 70.000 de mii de spectatori, am jucat pe Parc de France unde putine echipe ies cu puncte!
Eu salut noua echipa a nationalei si sunt fericit ca spre deosebire de alte meciuri, n-am mai vazut nesimtire, delasare si plimbari pe teren. Bravo baieti!

| danutza a răspuns:

A fost frumos:X... nici nu m-am uitatlaughing
de obicey mai tageam cu ochiu dar nu am avut timp tongue

| danutza a răspuns:

Trageam happy

| ake007 a răspuns:

Franta a jucat singura. A dat gol pentru ea si a dat unul si pentru noi, sa nu se supere nimeni.Eu le-am zis tuturor ca Franta va da 2 goluri, se pare ca am omis sa spun in ce porti:d.